Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 17:03 Yorum: 0

OSM’de ’Yeniden Başla’ izleyicilerle buluşacak

Büyükşehir Belediyesi dünya sinemasının en dikkat çeken filmlerini sinemaseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

OSM’de ’Yeniden Başla’ izleyicilerle buluşacak

Büyükşehir Belediyesi dünya sinemasının en dikkat çeken filmlerini sinemaseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamında 20 Ekim Perşembe günü, OSM'de "Yeniden Başla" izleyicilerle buluşacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ekim Kültür Sanat Etkinlikleri, Dünya sinemasından seçme film gösterileriyle devam ediyor. 13 Ekim Perşembe günü Ofis Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan programda yönetmenliğini Jean Marc Vallee'nin üstlendiği "Yeniden Başla" filmi Sakaryalı izleyicilerin beğenisine sunulacak. Eşini kaybettikten sonra duygusal çöküntü yaşayan yatırım uzmanı Davis Mitchell'in tesadüfen tanıştığı bir kadınla birlikte yeniden hayata bağlanma hikâyesinin anlatıldığı film saat 20.00'da başlayacak. Ücretsiz gösterim için rezervasyonlar ise [email protected] adresinden yapılabilecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber