Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
Sami Er
Ekonomi 17 Temmuz 2017 - 14:23 Yorum: 0

OSMEK’in pazarlama kursuna büyük ilgi

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (OSMEK) bünyesinde bu yıl açılan "pazarlama perakende satış görevlisi kursu" büyük ilgi görüyor.

OSMEK’in pazarlama kursuna büyük ilgi

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursu (OSMEK) bünyesinde bu yıl açılan "pazarlama perakende satış görevlisi kursu" büyük ilgi görüyor.

Osmangazi Belediyesi OSMEK bünyesinde talep ve ihtiyaçlara göre yeni yeni kurslar açılıyor. Bu yıl açılan pazarlama perakende satış görevlisi kursu da bunlardan biri. Talep üzerine hayata geçirilen kurs ilgi görüyor.

Kurs hocası Selda Özyeşil, dış ticaret kursunda çok sayıda eleman yetiştirdiklerini ve bunların işlere yerleştirildiğini belirterek, "Şimdi maksadımız pazarlama alanında kursiyerler yetiştirmek. Osmangazi Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle ilk defa açılan bir kurs. Belediyemiz, pazarlama ve perakende alanında ulusal ve uluslararası çapta kursiyerler yetiştiriyor. Biz de kursiyerlerimize müşteri ile iletişim, kişisel gelişim, müşteri özellikleri, müşteri memnuniyeti konularında ders veriyoruz. Mezun olacak arkadaşlarımız pazarlama ve perakende alanında mesleki yeterlilikler kazanıp, satış elemanı olabileceklerdir" dedi.

Ders saatlerinin toplam 184 olduğu kursu tamamlayan kursiyerlere, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek. Sertifikanın her yerde geçerli olduğunun altını çizen Özyeşil, "Kursiyerler, bu sertifika ile iş arayanlar arasında bir adım önde olacaklar. Yani eğitimli satış elemanı olacak. O yüzden de firmaların tercihi olacağını düşünüyorum.Çünkü,müşteri memnuniyeti çok önemli. Bilinçli bir satış elemanıyla firma da kalkınacaktır" diye konuştu.

Pek çok yaş grubu ve eğitim seviyesinden insanların olduğu kursta emekli Ferruh Al, rağmen e-ticaret yapmak istediğini ifade ederek, "Dış Ticaret Kursu'na da gittim. Pazarlamada kendimi daha iyi geliştirmek ve sertifika aldığım zaman daha rahat iş imkânları bulabilmek için geldim. Ülkeme faydalı vatandaş olmak istiyorum" diye konuştu.

Halkla İlişkiler mezunu olan Erkan Kınalı ise, "Halkla ilişkilerde pazarlamanın öneminin farkındayım. Pazarlamanın kişisel gelişim ve çevremizde oluşturacağımız güven endeksinde etkili olacağını düşünüyorum. 80 saat dış ticaret ve pazarlama kursuna geldim. Şimdi devamını getirmek istiyorum. Bu kurstan büyük fayda göreceğime inanıyorum" dedi.

OSMEK’in pazarlama kursuna büyük ilgi

OSMEK’in pazarlama kursuna büyük ilgi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber