Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 10:53 Yorum: 0

Ostim 2014 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu

ANKARA (AA) - OSTİM Organize Sanayi Bölgesi 2014 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu, OSTİM Yönetim Binası'nda gerçekleştirildiği bildirildi.OSTİM Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden...

Ostim 2014 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu

ANKARA (AA) - OSTİM Organize Sanayi Bölgesi 2014 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu, OSTİM Yönetim Binası'nda gerçekleştirildiği bildirildi.

OSTİM Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 2014 yılı gelir gider tabloları ile bilançonun görüşüldüğü toplantıda 2015 hedefleri de paylaşıldı. Genel kurula OSTİM bölgesindeki kooperatifleri temsilen toplam 24 delege katıldı.

 OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, OSTİM’in köklü geçmişiyle, Ankara'nın sanayileşmesinin önemli bir başlangıç noktası olduğunu belirtti.

 Ankara’nın en büyük sanayicilerinin birçoğunun OSTİM'den çıktığını ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"OSTİM, sadece insanların dükkanından ibaret bir şey değil, sanayici yetiştiren bir kuluçka merkezi. Burayı yeni düşüncelerle iyileştirerek, güzelleştirerek ve firmalarımızın hizmetini daha kaliteli mekanlara dönüştürerek OSTİM’in kıymetini bilmemiz lazım. OSTİM’li olmak, OSTİM’in geleceğine dair söz söylemek çok değerli. Üreticilere bir şey katabilmek hepimiz için çok anlamlı." 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber