Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Eğitim 26 Haziran 2021 - 14:08 Yorum: 0

ÖSYM Başkanı Aygün’den YKS mesajı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2021-YKS'nin ilk aşaması olan TYT oturumunun tüm sınav merkezlerinde başarıyla...

ÖSYM Başkanı Aygün’den YKS mesajı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, 2021-YKS'nin ilk aşaması olan TYT oturumunun tüm sınav merkezlerinde başarıyla tamamlandığını belirterek, "Yarın uygulayacağımız AYT ve YDT oturumlarına katılacak adaylarımıza başarılar, görev alacak sınav görevlilerimize de kolaylıklar dilerim" dedi.

ÖSYM Başkanı Aygün, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) kapsamında bulunan, Temel Yeterlilik Testi (TYT) sınavının tamamlanmasının ardından bir mesaj yayımladı. Aygün sosyal medya hesabından yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:

"2021-YKS'nin ilk aşaması olan TYT oturumu tüm sınav merkezlerimizde başarıyla tamamlanmıştır. Bu oturumda görev alan tüm görevlilerimize teşekkür ederim. Yarın uygulayacağımız AYT ve YDT oturumlarına katılacak adaylarımıza başarılar, görev alacak sınav görevlilerimize de kolaylıklar dilerim."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber