Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 11 Mayıs 2016 - 16:18 Yorum: 0

Otizmli Çocukların Sergi Sevinci

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Çarşamba'da bulunan Özel Eğitim ve Uygulama Okulu bünyesinde öğrenim gören otistik ve down sendromlu öğrenciler...

Otizmli Çocukların Sergi Sevinci

10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle Çarşamba'da bulunan Özel Eğitim ve Uygulama Okulu bünyesinde öğrenim gören otistik ve down sendromlu öğrenciler kendi elleriyle yaptıkları eserleri sergilemenin sevincini yaşadılar.

Çarşamba Özel Eğitim ve Uygulama Okulu bünyesinde öğrenim gören otizm ve down sendromlu öğrenciler Belediye Meydanı'nda kendi elleriyle yaptıkları eserleri yaptıkları sergide vatandaşın ziyaretine sundu. Sergideki ürünleri kendi ellerinden çıkmasının mutluluğunu yaşayan öğrenciler, sevinçlerini öğretmenleriyle paylaştılar.

Etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Gökhan Sevinç, "10-16 Mayıs Engelliler Haftası münasebetiyle farkındalık oluşturmak için Belediye Meydanı'nda otizmli ve down sendromlu öğrencilerimizin ürün ve eserlerini sergiledik. Ayrıca tarihi yaya köprüsü üzerinde vatandaşlarımıza balon ve broşür dağıtımı yaptık" diyerek bilgilendirmelerde bulundu.

Otizmli ve down sendromlu öğrencilerin eserlerinden oluşan sergi gün boyu açık kaldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber