Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 03 Aralık 2020 - 16:18 Yorum: 0

Otobüs bileti için HES kodu istenince saldırdı iddiası

Eskişehir Şehirler Arası Otobüs Terminaline bilet almak için gelen ve firma yetkilileri HES kodu istenince kesici aletle saldırdığı iddia edilen şüpheli...

Otobüs bileti için HES kodu istenince saldırdı iddiası

Eskişehir Şehirler Arası Otobüs Terminaline bilet almak için gelen ve firma yetkilileri HES kodu istenince kesici aletle saldırdığı iddia edilen şüpheli gözaltına alındı.

Şeker mahallesinde bulunan terminal binası içerisinde faaliyet gösteren otobüs firmasında çalışan H.G. ve T.S., bilet almak için gelen M.B.'ye HES kodu olmadan bilet satışı yapamadıklarını söyleyince şahsın elindeki kesici aletle kendilerine saldırdığını, ancak denk gelmediğini belirterek polise şikayette bulundu. Polisin şüpheliyi gözaltına aldığı tahkikatın sürdüğü belirtildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber