Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2016 - 13:03 Yorum: 0

Otobüs durakları tahrip edildi

Bingöl'ün Genç İlçe Belediyesi'nce 3 ay önce şehir içi minibüsleri bekleyen yolcular için yapılan duraklar, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip...

Otobüs durakları tahrip edildi

Bingöl'ün Genç İlçe Belediyesi'nce 3 ay önce şehir içi minibüsleri bekleyen yolcular için yapılan duraklar, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce tahrip edildi. Durağın camları kırılırken, oturma bankları da yerinden söküldü.

Bingöl'ün Genç ilçesinde belirli güzergahlara yerleştirilen yeni bekleme durakları, duyarsız kişilerce tahrip ediliyor. Daha rahat ve modern bir ulaşım hizmeti için kurulan otobüs duraklarının tahrip edilmesine vatandaşlar tepki gösterdi. Etrafı tamamen cam olan otobüs duraklarının yıkılıp tahrip edilmesini sert bir dille eleştiren vatandaşlar, duraklara zarar veren kişilerin şehre düşman olduğunu ve kamu malına zarar verdiği için mutlaka cezalandırılması gerektiğini söyledi. Duruma sitem eden vatandaşlar, "Bu durakların çoğu daha rahat bir yolculuk için kurulmuş. Şimdi kendini bilmez hadsiz kişilerin duraklara zarar verdiğini görüyoruz. Camları kırılmış ve kullanılamaz hale getirilmiş. Yani, şu durağın kırıp dökmenin nasıl bir mantığı var anlamak mümkün değil. Oraya bir hayvanı bile 40 yıl bağlasan o durağı bu hale getirmez. Bu, hayvanlardan daha akıl yoksunu kişilerin tespit edilerek cezalandırılması gerekiyor. Bu kişilerin keyfi olarak durakları tahrip etmeleri kabul edilemez" diye konuştu.

Otobüs durakları tahrip edildi

Otobüs durakları tahrip edildi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber