Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 21 Ekim 2016 - 13:53 Yorum: 0

Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı İnce’den Belediyeye destek.

Otobüs İşletmeciliği Taşımacılık San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İnce, son günlerde toplu ulaşım esnafı ile Büyükşehir Belediyesi...

Otobüs İşletmeciliği Yönetim Kurulu Başkanı İnce’den Belediyeye destek.

Otobüs İşletmeciliği Taşımacılık San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İnce, son günlerde toplu ulaşım esnafı ile Büyükşehir Belediyesi arasında yaşanan sıkıntıyla ilgili, "Temel sorunların önüne geçilmesini sağlayacak yeni bir çözüm üretilmiştir. Yine araç dönüşümleri neticesinde kurulacak olan havuz sistemi ile de gelir farklılıkları da ortadan kalkacaktır" dedi.

Otobüs İşletmeciliği Taşımacılık San. Tic. A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet İnce Antalya kamuoyunu bilgilendirmek için bir basın açıklaması yaptı.

Antalya'da şehir içi ulaşımda senelerdir bir takım sorunlar yaşandığını hatırlatan İnce, Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılan çalışmalar neticesinde toplu taşıma esnafı na araç değişimi olmaksızın havuz sisteminden başlanarak birçok teklif getirildiğini kaydetti.. Maalesef tekliflerin tamamının aynı esnaf temsilcileri tarafından reddedilerek sürecin çözümsüzlüğe itildiğini kaydeden İnce, Belediye tarafından gelinen noktada alınan UKOME kararı ile bu sorunların kökeni olan şehir içi ulaşımda farklı tip ve taşıma kapasiteli araçlar nedeniyle yaşananl sorunların önüne geçilmesini sağlayacak yeni bir çözüm üretildiğini söyledi. Yine araç dönüşümleri neticesinde kurulacak olan havuz sistemi ile de gelir farklılıkları da ortadan kalkacağına dikkat çeken İnce şöyle devam etti;

"Söz konusu kararın alınmasının ve uygulamaya geçirilmesinin esnaf ve vatandaşımız açısından olumlu sonuçlar doğuracağı inancındayız. Belediyemiz tarafından hâlihazırdaki araçların dönüşümü için düşünülen 12 metrelik araçlar ile şu ana kadar şirketimiz bünyesinde havuz sisteminde bireysel olarak kendi aracını çalıştıranlara göre yüzde 90 daha fazla halk memnuniyeti sağlanmaktadır. Yine yenilenecek araçların hem görüntü hem ses, hem de kaliteli ulaşım yönlerinden kentlilerimiz ile turizm başkenti olan ilimizde kent vizyonumuz için önemi büyüktür. Belediyemiz tarafından dönüşümü planlanan 12 metrelik araçlar ile hatların sıklığı ve trafik açısından bir rahatlama olması ve aynı zamanda da yolcu kapasitesinin artması ile toplu taşımadan yararlanabilecek kişi sayısının da yükselmesi sonucunu doğuracaktır. Araçların şirketimiz gibi kurumsal şirket bünyesinde çalışması ile tüm uygulamalar da tamamen hukuka uygun ve vatandaşların kendisini rahat ve huzurlu hissedeceği ortama kavuşacaktır. Bu nedenle de dönüşüm ve de yeni araçlarla verilecek taşımacılık hizmeti sürecinde, senelerdir dönüşümü planlanan araçlarla taşımacılık hizmeti vermekte olan şirketimiz, deneyim ve donanımıyla hem esnafımızın hem de Belediyemizin yanında olacaktır."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber