Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 21 Ağustos 2017 - 12:43 Yorum: 0

Otobüsü gelin arabası yapan çifte jest

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tanıştıkları otobüsü gelin arabası yapan Kübra-İsmail Düş çiftini Bursaspor-Aytemiz Alanyaspor maçında...

Otobüsü gelin arabası yapan çifte jest

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, tanıştıkları otobüsü gelin arabası yapan Kübra-İsmail Düş çiftini Bursaspor-Aytemiz Alanyaspor maçında belediyeye ait locada ağırladı.

Başkan Recep Altepe, özel halk otobüsünü süsleyerek Bursa caddelerinde mutluluklarını ilan eden genç çifti Büyükşehir Belediyesi'nin stadyumdaki locasında ağırlayarak tebrik etti. Bu jestten büyük mutluluk duyduklarını ifade genç çift Recep Altepe'ye teşekkür etti. Gelinlik ve damatlıklarıyla statta ilgi odağı olan genç çiftle Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün voleybol baş antrenörü Angelo Vercesi ve sporcular da bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber