Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Ağustos 2014 - 18:43 Yorum: 0

Otobüsün çarptığı kamyonette sıkışan yaralılar kurtarıldı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, otobüsün çarptığı ve patlama tehlikesi olan kamyonette sıkışan 2 yaralıyı, itfaiye ekipleri kurtardı.Alınan bilgiye göre, Ali Zıypak idaresindeki 43 S 0160...

Otobüsün çarptığı kamyonette sıkışan yaralılar kurtarıldı

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da, otobüsün çarptığı ve patlama tehlikesi olan kamyonette sıkışan 2 yaralıyı, itfaiye ekipleri kurtardı.

Alınan bilgiye göre, Ali Zıypak idaresindeki 43 S 0160 plakalı otobüs, Atatürk Bulvarı Eski Otogar Kavşağı'nda, Irak uyruklu Ahmet Sabah Khaleels yönetimindeki 26 PZ 642 plakalı kamyonete çarparak refüjde duran ağaca sıkıştırdı.

Kamyonette, çarpmanın etkisiyle mazot deposunda sızıntı oluştu ve araçtan dumanlar yükselmeye başladı. Kütahya Belediyesi İtfaiye ekipleri, patlama tehlikesi bulunan kamyonetin sürücüsü Khaleels ile İsmail Oypan'ı yaklaşık bir saatlik bir çalışma sonucunda çıkardı.

Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan polis, aracın patlama tehlikesine karşı yolu trafiğe kapatarak güvenlik önlemi aldı. Olay yerinde de itfaiye ekipleri hazır bekletildi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber