Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 18 Ekim 2019 - 12:18 Yorum: 0

ÖTO’dan 912 öğrenciye eşofman takımı yardımı

Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO), geleneksel olarak yaptığı eğitim yardımlarına, bu yıl da 912 öğrenciye eşofman takımı dağıtarak devam etti.

ÖTO’dan 912 öğrenciye eşofman takımı yardımı

Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO), geleneksel olarak yaptığı eğitim yardımlarına, bu yıl da 912 öğrenciye eşofman takımı dağıtarak devam etti.

Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) Başkanı Rıfat Eriş, bu yılda öğrencileri unutmadı. Oda, geleneksel yardımları kapsamında 912 ihtiyaç sahibi öğrenciye eşofman dağıttı. Eriş, yaptığı açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin odamıza sağladığı destekle, temin edilen eğitim yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Ödemiş ilçe genelinde lköğretim okullarında eğitim gören 912 öğrenciye dağıtılmak üzere eşofman takımları, Ödemiş Milli Eğitim Müdürlüğü'ne, Kiraz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ve Beydağ İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yönetim kurulu üyelerimiz aracılığı ile teslim edildi. İhtiyaç sahibi öğrenciler, okul müdürleri ve milli eğitim müdürlükleri tarafından belirlendi. Ve dağıtımı da buna göre yaptık. İhtiyaç sahibi herkese ulaşmaya çalıştık. Eğitim öğretime her yönden destek olmaya çalışıyoruz. Çocuklarımızın ihtiyaçlarını gidermek adına, bu yardımları yapacağız. Bizim birinci önceliğimiz insana yapılan yatırımdır. Amacımız; çocuklarımızın sağlıklı bir şekilde iyi şartlarda yetişmesi için eğitim ve öğretimine devam etmesi için gerek altyapı gerek fiziki olarak okulların hazırlanmasıdır" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber