Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 22 Ocak 2017 - 16:33 Yorum: 0

Otomobil bariyerlere ve yayaya çarptı: 2 yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde otomobil bariyerlere ve bir yayaya çarptı.

Otomobil bariyerlere ve yayaya çarptı: 2 yaralı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde otomobil bariyerlere ve bir yayaya çarptı. Kazada yaya ağır yaralanırken, sürücüyü sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri kurtardı.

Edinilen bilgiye göre kaza, D-100 Karayolu İzmit istikameti Tütünçiftlik mevkiinde meydana geldi. H.A. idaresindeki 35 AY 0874 plakalı otomobil, kontrolden çıkarak yol kenarındaki beton bariyerlere ve L.Ö. isimli (52) yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaya ağır şekilde yaralanırken, beton bariyerler yerinden koptu. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olaya yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen itfaiye ekipleri, araç içerisinde sıkışan kadın sürücüyü çıkardı. Yaralı sürücü Seka Devlet Hastanesine kaldırılırken, yaralanan L.Ö. ise Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kaza yapan otomobil kurtarıcı vasıtası ile yoldan kaldırıldı.

Polis, kaza ile ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber