Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Asayiş 09 Eylül 2016 - 15:53 Yorum: 0

Otomobil karşıdan karşıya geçen yayalara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Alanya'nın Kargıcak Mahallesi D-400 karayolunda giden otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan 3 kişiye çarptı.

Otomobil karşıdan karşıya geçen yayalara çarptı: 1 ölü, 2 yaralı

Alanya'nın Kargıcak Mahallesi D-400 karayolunda giden otomobil karşıdan karşıya geçmeye çalışan 3 kişiye çarptı. Kazada 9 yaşındaki bir çocuk ölürken 2 kişi de ağır yaralandı.

Kaza, Antalya'nın Alanya ilçesi Kargıcak Mahallesi Kargıcak Parkı geçişinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, D-400 karayolu Alanya istikametine seyir halinde olan Mustafa B.(39), idaresindeki 07 LPK 42 plakalı otomobil, karşıdan karşıya yaya yolundan geçmeye çalışan Nazife T. (35), Şerife E.(31) ve oğlu İsmail E.'ye (9), çarptı. Ağır yaralanan teyze Nazife T., Şerife E. ve İsmail E., olay yerine çağırılan ambulanslarla Alanya Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. 9 yaşındaki İsmail E. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralanan Nazife T. ve Şerife E. yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınırken, otomobil sürücüsü Mustafa B. jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber