Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 13 Eylül 2016 - 09:33 Yorum: 0

Otomobili stop ettiren kardeşini öldürdü

Adana'da cezaevinden yeni çıkan kanser hastası şahıs, otomobili stop ettirdiği gerekçesiyle kavga ettiği kardeşini öldürdü.

Otomobili stop ettiren kardeşini öldürdü

Adana'da cezaevinden yeni çıkan kanser hastası şahıs, otomobili stop ettirdiği gerekçesiyle kavga ettiği kardeşini öldürdü. Katil zanlısı kardeş ile cinayeti gizlediği ileri sürülen diğer kardeşi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi'nde 11 Eylül 2016 günü Kurban Bayramı arifesinde meydana geldi. İddiaya göre Murat A. (37), cezaevinden çıkan kanser hastası ağabeyi Cengiz A. (41) ile diğer ağabeyi Cemal A.'yı (39) alarak otomobiliyle gezmeye çıktı. Ancak Murat A. gezerken otomobili stop ettirdi. Ağabey Cengiz A, "Sen kullanamıyorsan ver ben kullanayım" dedi. Ancak Murat A., "Hayır olmaz ben kullanacağım" dedi. Art arda Murat A. otomobili iki kez daha stop ettirince Cengiz A. otomobili kendisi kullanmak için ısrar etti. Ağabey kardeş arasında çıkan kavgada Cengiz A., bıçakla kardeşini kalbinden ve karnından bıçakladı. Cemal A. bu olaya engel olmaya çalıştı ancak başaramadı. Kardeşini kanlar içinde gören iki ağabey, hemen en yakındaki tıp merkezine götürdü. Burada ilk müdahalesi yapılan Murat A., durumu ağır olduğu için Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Murat A. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis, iki ağabeyi de gözaltına aldı. Yapılan sorgulamada Cengiz A.'nın kardeşini öldürdüğünü itiraf ettiği iddia edildi. Cemal A. ise olayı bildiği halde söylemediği gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı. Sorgulamanın ardından Cengiz A. "adam öldürmek" suçundan, kardeşi Cemal A. ise "cinayeti gizlemekten" adliyeye sevk edildi.

Hayatını kaybeden Murat A. ise bayramın ilk günü toprağa verildi.

Otomobili stop ettiren kardeşini öldürdü

Otomobili stop ettiren kardeşini öldürdü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber