Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 21 Mayıs 2019 - 15:48 Yorum: 0

Otomobilin torpidosundan uyuşturucu hap çıktı

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri durdurdukları araçta çok sayıda uyuşturucu hap...

Otomobilin torpidosundan uyuşturucu hap çıktı

DÜZCE (İHA) – Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri durdurdukları araçta çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirdi. Araçta narkotik köpeği "Shadow" ile yapılan aramada torpidoda 500 adet hap ve daralı 5,6 gram gelen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen çalışmada Düzce üzerinden uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçtiler. Karayolu üzerinde durdurulan otomobil içinde narkotik köpeği Shadow ile yapılan aramada torpidoda 500 adet uyuşturucu hap ve daralı 5,6 gram gelen uyuşturucu madde ele geçirildi.

Araçta bulunan ve gözaltına alınan şüpheli 2 şahıs "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan sevk edildiği Adli Makamlarca Tutuklanarak Cezaevine teslim edildi.

Otomobilin torpidosundan uyuşturucu hap çıktı

Otomobilin torpidosundan uyuşturucu hap çıktı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber