Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 23 Temmuz 2014 - 14:28 Yorum: 0

Otomobiliyle yolda oluşan obruğa düştü

Konya'nın Karapınar ilçesinde oluşan 50 metre genişliğindeki obruğun içinde, seyir halindeki otomobil ve bir evin mutfak bölümü kaldı

Otomobiliyle yolda oluşan obruğa düştü

KONYA (AA) - Karapınar ilçesinde oluşan obruğun içinde seyir halindeki otomobil ve bir evin mutfak bölümü kaldı.

İlçe merkezine 10 kilometre mesafedeki Seyit Hacı yaylasında, 50 metre çapında ve 2 metre derinliğinde obruk oluştu. Burhan Gültekin yönetimindeki otomobil, oluşan obruğun içinde kaldı. Sürücü yara almadan kurtulurken, araç köylülerin yardımıyla çıkarıldı.

Çökme nedeniyle Mevlüt Gültekin'e ait kerpiç evin mutfak bölümü de zarar gördü. 

Sürücü Gültekin, yayladaki evinden tarlasını sulamak için otomobiliyle hareket ettiğini belirterek, "Bir süre gittikten sonra aracımın ön bölümü çukura girdi. Ne olduğunu anlamadım. Hemen araçtan dışarı çıktım. Yolda obruk oluşmuş. Derinliği yaklaşık 2 metreyi buluyordu. Hemen yayladakilere haber verdim. Aracı çıkardık. Bu bölgede sürekli obruk oluyordu ama daha önce yolda hiç olmamıştı" diye konuştu.

Zarar gören evde bir gün önce kaldığını dile getiren Yusuf Gültekin de "Çok şanslıyım. Ürkütücü bir durum. Bu obruk oluşumları ile burada tedirginliğimiz arttı" dedi.

Karapınar Belediyesi Zabıta Müdürü Süleyman Ekmekçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, bugüne kadar yaylada 7 obruğun oluştuğunu bildirdi.

Yeni oluşan obruğun çevresini telle çevirdiklerini ve gerekli önlemleri aldıklarını ifade eden Ekmekçi, yaylaya giriş yolu iptal edilerek, güneyden yeni bir yol açılması için çalışma başlatıldığını aktardı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber