Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 28 Ağustos 2014 - 12:28 Yorum: 0

Otomobillerin lastiğini kesip üzerine kanıyla not yazdı

Konya'da 10 aracın lastiğini bıçakla patlatan, bu sırada kesilen elinden akan kanla bir otomobilin üzerine not yazan şüpheli, gizlendiği depoda gözaltına alındı

Otomobillerin lastiğini kesip üzerine kanıyla not yazdı

KONYA (AA) - Konya'da 10 aracın lastiğini bıçakla patlatan, bu sırada kesilen elinden akan kanla bir otomobilin üzerine not yazan şüpheli yakalandı. 

Meram ilçesi Aksinne Mahallesi'nde park halindeki 10 aracın lastikleri patlatıldı.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, araçlardan birinin üzerine kanla "Türkmenim, ben iyi Türkmenim” şeklinde yazı yazıldığını gördü.

Çevrede araştırma yapan ekipler, şüphelinin Mehmet Y. (52) olduğunu belirledi. Olay yeri yakınlarındaki bir depoda olduğu belirlenen Mehmet Y, uzun süre polise kapıyı açmadı.

Güçlükle ikna edilerek gözaltına alınan şüphelinin 187 promil alkollü olduğu belirlendi. Mehmet Y'nin cezaevinden yeni çıktığı öğrenildi.  

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber