Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 30 Haziran 2022 - 19:03 Yorum: 0

Otomobilleriyle birbirlerine çarpıp kurşun yağdırdılar: 2 yaralı

Şanlıurfa'da aralarında husumet bulunan iki aile, yolda karşılaşıp birbirlerinin önünü araçla kestikten sonra silahlı kavgaya tutuştu.

Otomobilleriyle birbirlerine çarpıp kurşun yağdırdılar: 2 yaralı

Şanlıurfa'da aralarında husumet bulunan iki aile, yolda karşılaşıp birbirlerinin önünü araçla kestikten sonra silahlı kavgaya tutuştu. Kavgada 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kavga, öğleden sonra Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde yaşandı. Aralarında daha önceden husumet bulunan iki aile, otomobilleriyle seyir halindeyken yolda karşılaştı. Otomobille birbirlerinin önünü kesen taraflar, çarpışan araçlarından inerek birbirlerine kurşun yağdırdı. Av tüfeği ve tabancaların kullanıldığı kavgada 26 yaşındaki İbrahim S. ile 16 yaşındaki Adil D. yaralandı. Yaralılar, olay yerine giden sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan İbrahim S.'nin sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Kavga nedeniyle bölgeye giden polis ekipleri, çevrede önlem alarak inceleme yaptı. Onlarda silah kartuşunun olduğu olay yerinde silah arayan polis ekipleri, bakmadık yer bırakmadı. Kavgaya karışan zanlıları yakalamak için çalışma başlatıldığı belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber