Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ağustos 2018 - 16:48 Yorum: 0

Ottoman Body ve Önemi

Hamilelik, kadınların yaşadığı fizyolojik bir olaydır. Bu olayı yaşarken de vücutlarında pek çok değişiklikler oluşur.

Ottoman Body ve Önemi

Bu değişiklikler içerisinde çatlaklar, sarkmalar, sivilce gibi vücudumuzda görmek istemeyeceğimiz türde sorunlar da vardır.

nin hamilelikten kaynaklanan çatlakları giderdiğini biliyor muydunuz? Bu ürünü tasarlarken kadınların en çok şikayet ettiği ama çözümünün de zor olduğu konulardan onları kurtaralım diyerek yola çıktık. Geldiğimiz şu nokta da kadınların en çok şikayet ettiği konuların pek çoğuna çözüm geliştirebildiğimizi gururla söyleyebiliriz.

Çatlaklar neden oluşur?

Çatlakların oluşumunda pek çok faktör vardır. Bunlar içerisinde hızlı kilo almak da bulunur. Anne adayları biranda çok kilo aldığında cilt buna adapte olamadan gerilir ve çatlaklar başlar. Bu her gebede olur diye bir kural olmamakla beraber çoğu gebede rastlanan bir durumdur. Dolayısıyla da hamilelik geçirmiş kadınlar arasında da büyük bir sorun teşkil eder. Estetik görüntü açısından rahatsız olan kadınlar buna bir çözüm aramaya başlar. Pek çok ürün denense de çoğu zaman çatlaklara kesin bir çözüm bulunamaz. Evde yapılan bitkisel karışımlar, satın alınan kimyasal ürünler derken bu sorunla boğuşan kadınların umudu giderek azalır.

Tam da bu noktada dikkatinizi yazıklarımıza çekmek istiyoruz. Yaptığımız denemelerin ışığında hamilelikte oluşan çatlaklardan kurtulabileceğinizi sizlere söyleyebiliriz. Üstelik bunun için uzun yıllarınızı harcamanıza gerek de yok. Acı veren uygulamalar ve cildinizi yoran kimyasallardan da kurtulacaksınız.

Çoğu zaman kaşıntı hissiyle beraber olan bu çatlama süreci hemen her hamile kadının korkulu rüyasıdır. Sizlerin hem iyi bir anne olamama hem de hamilelik önceki cilt güzelliğinizi kaybetme endişelerinizin olduğunun farkındayız. Ottoman body kullanarak cildiniz hakkında endişeleriniz ortadan kalkacak ve böylelikle sizlerin tüm dikkatinizi bebeğinize ve onun sağlığınıza verebilmeniz kolaylaşacak. raflarında da arayabilirsiniz.

Nemini kaybeden cilt çatlamaya meyillidir. Vücudunuzda nemi muhafaza etmeli ve sürekli cildinize nem takviyesi yapmalısınız. Ottoman body içerisinde bulunan yoğun bitki özleri sayesinde cildinize ihtiyaç duyduğu nemi kazandıracak ve onu muhafaza etmenize olanak sağlayacak. Böylelikle kadınların korkulu rüyası olan çatlakların oluşma ihtimalini de oldukça düşürecek.

Sadece nemlendirme özelliği ile değil ayrıca oluşan çatlakların görüntüsünün hafifletilmesi hatta çatlakların yok edilmesini de sağlayan otoman body, bir cilt maskesinden beklediğiniz ne varsa size daha fazlasını veriyor.

Kullanım

İlk olarak sorunlu bölgenizi temizleyin. Ottoman body cilt maskesini çatlaklarınızın olduğu bölgeye ince bir tabaka halinde sürün. Sürdüğünüz tabaka kuruyuncaya kadar bekleyin. Ilık su ile bolca durulayın. yapan kişilerinde kullanım önerilerini dinleyebilirsiniz.

Haftada 3 kere tekrarlayın. Daha etkili sonuç alabilmek için 3 kutu kullanmanızı öneririz. Her kutunun yaklaşık bir ay yettiği göz önüne alınırsa 3 ay kullanmanızı tavsiye ederiz.

Tavsiye edilen sıklık ve süreye uymalısınız. Maske eksik miktarda kullanılması durumunda otoman body gerekli etkiyi gösteremez. Düzensiz periyotlarla kullanımda da istediğiniz sonuca ulaşmanız zorlaşır ve etki süresi uzar.

 
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber