Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Mayıs 2016 - 00:03 Yorum: 0

Otyakmaz: "Ümidimizi Son Haftaya Taşıdık"

Kümede kalma ümitlerini son haftaya bırakan Medicana Sivasspor'da Başkan Mecnun Otyakmaz, "Lig bitmedi. Sadece Antep'in berabere kalma avantajı oluştu. Son...

Otyakmaz: 'Ümidimizi Son Haftaya Taşıdık'

Kümede kalma ümitlerini son haftaya bırakan Medicana Sivasspor'da Başkan Mecnun Otyakmaz, "Lig bitmedi. Sadece Antep'in berabere kalma avantajı oluştu. Son haftaya umudu taşımakta bir şeydir" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında deplasmanda Kayserispor ile berabere kalarak kümede kalma ümitlerini son haftaya bırakan Medicana Sivasspor'da karşılaşma sonrası Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ligin henüz bitmediğini ifade eden Otyakmaz, "Lig bitmedi. Sadece Antep'in berabere kalma avantajı oluştu. Neticede her şey bitmedi. Son haftaya umudu taşımakta bir şeydir. Taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Perşembe günü tribünleri doldurup baskıyla üç puanı alıp beklemeye geçmemiz lazım. Neticede bu kadar kötü şartlarda bitmemiş olması buraya kadar geldik son haftaya taşıdık. Bu ümidi içimizde canlı tutmanın önemi vardır diye düşünüyorum "dedi.

Kayserispor'dan daha üstün bir oyun oynadıklarını aktaran Otyakmaz, "Bazı bölümlerde pozisyonlar verdik pozisyon vermemiz ürkütücüydü. Ama golü bulacağımız da hissediliyordu. Neticede golü bulduk ama ondan sonra 5 dakika yine baskılı oynadık. Ama ondan sonra maalesef karambole döndü oyun. Bir gol daha atamadık. Önemli olan ümidimizi son haftaya taşımaktı. Futbolda her şey olabilir. Son dakika, son düdük çalınmadan her şey bitmez" diye konuştu.

Karşılaşmanın devre arasında soyunma odasına inmediğini ifade eden Otyakmaz, "Müdahale etmedim. Maçtan önce futbolcularla beraberdik. Bazen başkanların söyleyeceği sözler takımları strese sokuyor. Ondan kaçındık biraz. Aslında oyunun genelinde topa sahiptik ama risk aldığımız dönemlerde pozisyon verdik. Fakat son dakikalara bir gol sıkıştırabilirdik ama maalesef olmadı" şeklinde konuştu.

Kayserisporlu futbolcuların yerde yatıp zaman geçirdiği belirten Otyakmaz, "Futbolcular son gayretiyle oynadı. Son dakikalarda kramp geçirdiler. Kayserispor doğru düzgün oynamadan yerde yatmayı tercih etti" dedi.

Otyakmaz hakem Mete Kalkavan'ın da çok iyi bir maç yönettiğini sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber