Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
12:02 Başer’den açık hava sinemaları projesi12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Bizim savcılığ...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Eylem Tok ve oğlunun iadesi) Biz soruşturmayı...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrasındaki olayl...12:01 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: "(CHP’de para sayma soruşturması) Böyle miktarda...12:00 Türk Telekom’dan çevreci veri merkezi çözümleri11:59 Geyiğe çarpan minibüste 2 kişi yaralandı11:59 ‘Menteşe’de Gençler İşte’ projesinde mesleki ve işbaşı eğitimleri tamamland...11:59 İran müziğinin iki ustası 9 Kasım’da İstanbul’da11:58 Kırıkkale’de "otobüsüm nerede" uygulaması başladı11:58 Üstgeçidi kullanmayan genç otomobilin çarpmasıyla metrelerce uçtu11:58 Türk Ocağında ’Hz. İnsan olma yolunda Nebevi Ahlâk’ konulu konferans11:55 Otomobilin otobüs durağına daldığı kazada ölü sayısı 4’e yükseldi11:52 Pursaklar’da Tekne Orucu tutan miniklerin iftar sevinci11:52 Türk Deniz Kuvvetleri şehitlere ve gazilere saygı için Çanakkale Boğazı’nda...11:52 Eğitim Fakültesi öğrencilerinden resim sergisi11:51 Kastamonu’da durdurulan araçtan 555 adet uyuşturucu hap ele geçirildi: 2 gö...11:51 22 düzensiz göçmenin hayatını kaybettiği bot faciasında arama kurtarma çalı...11:50 Aranması olan 92 şahıs yakalandı
Sami Er
Yerel 24 Mayıs 2017 - 08:53 Yorum: 0

Ovakent’ten Başkan Akay’a büyük destek

Ovakent çiftçilerinden oluşan heyet Başkan Akay'ı makamında ziyaret ederek Ovakent çiftçilerinin desteklerinin Başkan Akay'dan yana olduğunu belirttiler.

Ovakent’ten Başkan Akay’a büyük destek

Ovakent çiftçilerinden oluşan heyet Başkan Akay'ı makamında ziyaret ederek Ovakent çiftçilerinin desteklerinin Başkan Akay'dan yana olduğunu belirttiler.

Ovakent heyeti; Ovakent çiftçileri hakkında bazı yayın organlarında kendileri adına asılsız açıklamalara yapılmasından duydukları rahatsızlığa tepki gösterdiler.

Heyetin ziyaretleri esnasında konuşan Kayseri Şeker Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, "Ovakentli Belediye meclis üyelerimiz ve çok değerli çiftçilerimizin ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Destek amaçlı buradalar. Kendilerinin adına ulu orta açıklama yapılmasından sanki onların kararıymış gibi ifade edilmesinden huzursuz olmuşlar. Biz Ovakent Çiftçilerini ağırlamaktan oldukça memnunuz. Bizim için çok anlamlı ve şerefli bir davranıştır. Bundan dolayı çok gurur duyduk. Ovakent çiftçisi kendi kararını kendileri veriyorlar. Başkasının buna müdahale etmesi çok ayıp. Ova kent çiftçileri de kendi istekleri ile buradalar. Biz bu seçim atmosferinde dışarı çıkıp gezemedik. Bizi burada ziyaret ediyorlar. Sizler durun biz dışarı gideceğiz demek yakışık almazdı. Gelen insanları burada ağırladık. 25 Mayıstan sonra nasip olursa söz veriyorum hepsini tek tek gidip köylerinde ziyaret edeceğim. Teşekkürlerimi sunacağım. Onlar her şeyin en güzeline layık. Kazancın da en güzeline, en helaline layık insanlardır. Tekrar hepsine şükranlarımı ifade ediyorum" dedi.

Ovakent Belediye Meclis Üyesi Mehmet Berk, "Kimse Ovakent hakkında karar veremez çiftçi kendi kararını kendisi verir. Desteğimizi bildirmek için geldi" derken, Ovakent Belediye Meclis Üyesi Hanifi Taş ise "Ovakent'in kararını kendi seçmeni kendi halkı verir. Kimse kimsenin adına karar veremez. Oyumuzun rengi mavidir" diye konuştu.

Ovakent Belediye Meclis Üyesi Mustafa Durmaz da, "Bizim kendi kararımızı kendimizin vereceği zekamız var biz kimsenin esiri değiliz, Ben Açık ve net şekilde geldim yeni yönetimi destekliyorum, sözümün eriyim kimse beni ilgilendirmez" ifadesinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber