Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 16 Eylül 2016 - 12:18 Yorum: 0

Öykü Günleri’nde yeni dönem

Çankaya Belediyesi'nin öykücülere destek olmak üzere geçen yıl başlattığı "Kırmızı Sandalye Öykü Günleri" yeni döneme hazır.

Öykü Günleri’nde yeni dönem

Çankaya Belediyesi'nin öykücülere destek olmak üzere geçen yıl başlattığı "Kırmızı Sandalye Öykü Günleri" yeni döneme hazır. 28 Eylül'de saat 18.00'de Galeri Kara'da başlayacak yeni sezonun ilk konuğu Aslıhan Duman olacak.

Çankaya Belediyesi'nin Uluslararası Ankara Öykü Günleri Derneği'yle birlikte yeni öykücülere destek olmak amacıyla geçen yıl başlattığı "Kırmızı Sandalye Öykü Günleri" yeni döneme hazır.

Okunan öykülerin bir kitapta toplanacağı proje kapsamında sezonun ilk konuğu Aslıhan Duman olacak. 28 Eylül 18.00'de Galeri Kara'da öykü severlerle buluşacak Duman'ın 14 Şubat "Dünyanın Öyküsü" ve Azerbaycan'da "Naxış" dergilerinde yayınlanmış öyküsü bulunuyor.

Her ay bir öykücünün öyküsünün okunarak soruların cevaplandırıldığı etkinlikte, mini bir müzik dinletisi de gerçekleşiyor. Dergilerde öyküleri yayınlanmış ancak henüz kitap bastıramamış öykücülere öncelik veren Kırmızı Sandalye Öykü Günleri ile genç sanatçılara tanıtım olanağı sağlamak amaçlanıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber