Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:05 İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen...08:03 İzmir’deki silahlı kavgada yaralanan adam hayatını kaybetti08:02 Erzincan’daki maden kazasını araştırmak için mecliste komisyon kuruldu07:28 İsrail’den İran’a İHA saldırısı06:45 Tokat’ta korkutucu depremin izleri gün ağarınca ortaya çıktı06:06 Zorlu Holding binasına silahla ateş açıldı06:03 İzmir’de tekstil atölyesinde çıkan yangın, bitişikteki binaya da sıçradı06:01 İsrail, İran’a füze saldırısı başlattı05:03 Filistin’in BM’ye tam üyeliğini öneren karar tasarısı BM Güvenlik Konseyi’n...04:48 Fatih’te hareketli gece: Komşusunun kapısına balyoz ve matkapla saldırıp ka...04:38 Aksaray’da kontrolden çıkan otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı04:25 Trump’a yönelik tarihi “sus payı” davasında 12 kişilik jürinin seçimi tamam...03:41 Esenler’de araç içinden havaya ateş ettiği anı sosyal medyada paylaşan şahı...02:50 Bolu’da damat dehşeti: Karısını ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü02:27 Ankara’da 3 aracın karıştığı zincirleme kaza: 3 yaralı02:23 İki aracın çarpıştığı kazada karı koca yaralandı02:03 Karaloğlu’nun basın açıklaması sırasında deprem oldu01:54 Jose Mendilibar: "Dayanma gücümüzü sonuna kadar kullandık"01:50 İsmail Kartal: “Turu geçmek adına her şeyi hak etmiştik”01:01 Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi’ne veda etti
Siyaset 20 Nisan 2015 - 11:01 Yorum: 0

Oyları düşünce koşa koşa gelecekler

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eşi Nihal Porgalı ve partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini devam ediyor.

Oyları düşünce koşa koşa gelecekler

MALATYA - Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı, beraberinde eşi Nihal Porgalı ve partililerle birlikte seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini devam ediyor.

Porgalı, Yeşilyurt’a bağlı Görgü ve Koçdere mahallelerini ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Görgü Mahallesinde yaptığı konuşmada, “ 30 Mart yerel seçimlerinde iktidar partisine destek verdiniz neden çünkü sorunlarınıza çözüm bulur diye düşündünüz. Malatya merkeze yapılan birinci sınıf hizmetlerin size de sunulmasını istediniz ve oy verdiniz saygı duyuyorum ancak tarihlere bir bakın yerel seçimlerin üzerinden tam bir yıl geçti. Ne yapıldı, çözüm olarak size ne sunuldu. Bunları gözden geçirin geçen seneden daha kötü durumda olacağınızı göreceksiniz. Kayısımız yandı destek verilmedi, taş ocakları kapatıldı, kanalizasyon, su, ulaşım sorunları çözüm bulmadı” dedi.

Emekliye yılda iki ikramiye vereceğiz dediğimizde iktidar partisi emekliye 100 lira zam yaptı diyen Porgalı, demek baskı yapmak gerekiyormuş. Farklı görüşlere sahip olup, çeşitli partileri destekleyebilirsiniz, bunlar Türkiye’nin gerçekleri ancak bir uyarı vermeniz lazım. Oyları düşünce koşa koşa gelecekler. Ama siz hizmet almadığınız halde oy vermeye devam edecek olursanız size çantada keklik gözüyle bakmaya devam edecekler” şeklinde konuştu. 

Yeşilyurt’a bağlı Görgü Mahallesinde yaptığı ziyaretin ardından,  Koçdere sakinleriyle bir araya gelen Porgalı, “Malatya’da bölünecek oylar AKP’ye yarar, oylarımızı bölmeyelim. HDP’ye verilmiş her oy AKP’ye yarayacak. İktidar partisi 6 – 0 yapacağız iddiasında bulunuyor. Buna izin vermeyin” sözlerini kaydetti.

Öte yandan, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Hulisi Porgalı Akçadağ ilçesine bağlı Şıhlar mahallesinde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı. Şeyhler Ali Seydi Güldaş ilkokulunda okunan Kuran Tilavetiyle başlayan etkinlikte Porgalı Kuran-ı Kerimi büyük bir huşuyla dinledi. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber