Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Magazin 06 Eylül 2022 - 09:38 Yorum: 0

Oyuncu Tamer Yiğit’e vefa

Ünlü Türk Müziği sanatçıları Ali Çakar ve sanatçı eşi Dilek Şafak Çakar, bir dizi konser vermek üzeri bulundukları Balıkesir'de Türk Sinemasının...

Oyuncu Tamer Yiğit’e vefa

Ünlü Türk Müziği sanatçıları Ali Çakar ve sanatçı eşi Dilek Şafak Çakar, bir dizi konser vermek üzeri bulundukları Balıkesir'de Türk Sinemasının ve dizi dünyasının ünlü duayen oyuncusu Tamer Yiğit'i tatilde bulundukları Ayvalık'ın Sarımsaklı beldesinde ziyaret ettiler.

Balıkesir'in 100. Kurtuluş Yıldönümü için düzenlenen Halk Konserleri vermek için Balıkesir'e gelen TRT Sanatçıları Ali Çakar, Dilek Şafak Çakar ve oğulları Arda, Balıkesirli işadamı Sadettin Akbaba ve eşi Nebahat Akbaba ile birlikte Sarımsaklı'da yaz tatilini geçiren sinemanın dev sanatçısı Tamer Yiğit'i yazlığında ziyaret etti. Sinema ve dizi oyuncusu Tamer Yiğit ve eşi Rukiye Bayrak, ünlü sanatçıların ve dostları Sadettin Akbaba'nın kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Sanatçılar Ali ve Dilek Çakar, "Sinemanın dev sanatçısı Tamer Yiğit abimizi en son TRT ekranlarında izlediğimiz Kuruluş Osman dizisinde Ertuğrul Gazi olarak izledik ve oyunculuk gücüne hayran olduk. Bizi tatil yaptığınız evinizde kabul ettiğiniz için çok teşekkür ederiz. Size ve eşiniz hanımefendi Rukiye ablamıza teşekkür ederiz" dedi.

Tamer Yiğit'te sanatçılar Ali ve Dilek Çakar ile aile dostları işadamı Sadettin ve Nebahat Akbaba'ya ziyaretleri için teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber