Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 23 Ocak 2017 - 14:53 Yorum: 0

Oyunseverler Gaming İstanbul’da buluşacak

Oyunseverler, 2-5 Şubat tarihlerinde Gaming İstanbul'da (GIST) buluşacak.

Oyunseverler Gaming İstanbul’da buluşacak

Oyunseverler, 2-5 Şubat tarihlerinde Gaming İstanbul'da (GIST) buluşacak.

Gaming İstanbul (GIST) bu yıl 2-5 Şubat tarihleri arasında, İstanbul Kongre Merkezi'nin 10 bin metrekarelik alanında gerçekleştirilecek. Turkcell'in "efsanevi sponsor" olarak destek verdiğini açıkladığı oyun fuarı GIST'te dört gün boyunca Gamecell, fizy, BiP ve GNÇ markalarının ödüllü etkinlikleriyle turnuvalar düzenlenecek ve katılımcılara da hediyeler dağıtılacağı açıklandı. Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, yerli ve yabancı 65 firmanın katılacağı Gaming İstanbul 2017'nin Indie alanında 35 Indie (bağımsız oyun geliştirici) ekibi oyunlarını dünyaya tanıtırken, Cosplay Alanı'nda da en büyük Cosplay (Kostümlü Oyun) yarışması düzenlenecek.

FIFA 17'yi Ertem Şener sunacak, Ahmet Çakar yorumlayacak

Açıklamaya göre, 3 Şubat Cuma günü GIST ana sahnesinde düzenlenecek olan Gamecell Hivefest organizasyonunda gerçekleştirilecek olan FIFA 17 finalinin sunumunu Ertem Şener ve yorumculuğunu ise Ahmet Çakar yapacak. Geçen yıl 46 bin 800 ziyaretçiyi ağırlayan Gaming İstanbul'a bu yıl Blizzard, Ubisoft, Netmarble Turkey gibi dünyanın önde gelen oyun üreticisi firmaları turnuva alanlarıyla katılım sağlıyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber