Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 09:43 Yorum: 0

Öz Büro İş Sendikası’ndan Hastanede Ki Kavga Olayıyla İlgili Açıklama

Öz Büro İş Sendikası Adıyaman İl Başkanı Mustafa Turan, Adıyaman Eğitim ve Araştırma hastanesinde güvenlik görevlileri ile 112 sağlık çalışanları...

Öz Büro İş Sendikası’ndan Hastanede Ki Kavga Olayıyla İlgili Açıklama

Öz Büro İş Sendikası Adıyaman İl Başkanı Mustafa Turan, Adıyaman Eğitim ve Araştırma hastanesinde güvenlik görevlileri ile 112 sağlık çalışanları arasında yaşanan kavga ile ilgili açıklamada bulundu.

Öz Büro İş Sendikası Adıyaman İl Başkanı Mustafa Turan, yaşanan olay sonrası yaptığı açıklamada taşeron işçilere sahip çıktı.

Başkan Turan açıklamasında, "Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi poliklinik engelli girişi bölümünde sivil bir vatandaşın engelli hastasını sağlık kuruluna götürmek için arabasından indirdiği sırada yanından geçebilecek yol olmasına rağmen hasta vatandaşın arabasının arkasına durmuş. Yaklaşık 1 dakika gibi bir süre siren çalması sonucu hastane bahçesinde hasta ve hasta yakınları bu durumdan rahatsız olmasından dolayı engelli hasta yakınına küfretmesi sonucu hastanemizin güvenliğini sağlayan arkadaşlarımız nezaket kuralları çerçevesinde kendisini uyararak, "yol açık geçebilirsiniz" demesine rağmen "siz taşeron işçileri işinizi düzgün yapın, tek tutanakla işinizden ederim sözlerini" kullanmıştır. Bu rencide edici ağır sözler üzerine arbede çıkmıştır.

Konuyla ilgili bütün memur sendikaları sosyal medya kişisel hesaplarından olayın tek bir detayını sorgulamadan, bilgi İşlem, güvenlik, yönlendirme ve temizlik personellerine rencide edici sözlerle karalamaktadırlar. Biz Hak- İş Sendikası olarak bütün taşeron işçilerimizin arkasındayız, tek taraflı suçlama olmaz. Taşeron işçilerimizi küçümsemek kimsenin haddi değil. Önemli olan insan olmak kimsenin kimseden üstünlüğü yoktur. Tarafımızca gerekli bütün çalışmaları başlatmış bulunmaktayız. Bütün arkadaşlarımızdan imza toplanacak bütün taşeronda çalışan arkadaşlarımız şikayet dilekçesinin altına imza atacaktır. Taşeron işçilerine hakaretten gerekli dava açılacaktır. Bu şahsa yargının doğru kararı vereceğinde şüphemiz yoktur" diye açıklamada bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber