Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 27 Temmuz 2017 - 14:38 Yorum: 0

Öz Taşıma-İş Sendikası 15 Nolu Taşımacılık İşkolunun birincisi oldu

HAK-İŞ'e bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası İşkolunun birinci sendikası oldu.

Öz Taşıma-İş Sendikası 15 Nolu Taşımacılık İşkolunun birincisi oldu

HAK-İŞ'e bağlı Öz Taşıma-İş Sendikası İşkolunun birinci sendikası oldu. 4,5 yıl gibi kısa bir sürede büyük başarılar elde ettiklerini ifade eden Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, "Emek ve hak için durmadan çalışıyor, yollar aşıyoruz. Çok şükür emeklerimiz boşa gitmiyor" dedi.

Öz Taşıma-İş Sendikası, Resmi Gazete'de yayımlanan üye sayısına göre 15 Nolu Taşımacılık İşkolunun en büyüğü oldu. Yeni açıklanan üye sayısıyla liderliği Hava-İş'ten alan Öz Taşıma-İş Sendikası'nda elde edilen başarının haklı gururu yaşanıyor. Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, "4,5 yıl önce kurulan ve yeni sayılan, ancak hedefleri ve tecrübesi oldukça büyük olan bir sendikayız. Son açıklanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan verilere göre de çok şükür sendikamız İşkolunun en büyüğü oldu ve liderlik bayrağını eline aldı" diye konuştu.

Bunun bir kıstas ya da gelinecek son nokta olmadığını vurgulayan Toruntay, "Gidilecek çok yolumuz, aşılacak çok engelimiz ve en önemlisi dokunacak çok insanımız, emekçimiz var. İnşallah bundan sonra daha özverili bir şekilde çalışacak, bulunduğumuz konuma hak ederek geldiğimizi göstereceğiz. Biz büyük bir aileyiz ve bu başarı hepimizin. Bize güvenen, teveccühünü bizden, sendikamızdan yana kullanan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber