Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Güncel 17 Nisan 2014 - 15:47 Yorum: 0

Özal, Malatya’mızın yetiştirdiği değerli bir lider

AKIN,Sayın Turgut Özal, Malatya’mızın yetiştirdiği değerli bir lider, siyaset ve devlet adamı olarak ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuştur.Turgut ÖZAL'ın vefatının 21. yıldönümü

Özal, Malatya’mızın yetiştirdiği değerli bir lider

MALATAY GUNCEL- Malatya Milletvekili H. Cemal AKIN; Sayın Turgut Özal, Malatya’mızın yetiştirdiği değerli bir lider, siyaset ve devlet adamı olarak ülkemize önemli hizmetlerde bulunmuştur.

Dünyanın gittiği istikameti görmüş, Ülkemizin bu istikamet doğrultusunda atmış olduğu adımlara ve gerçekleştirdiği değişimlere öncülük etmiştir. Düşünceleri ve hamleleri ile demokrasimizin gelişmesi, ülkemizin kalkınması ve dünya sahnesine çıkmasında büyük gayret sarf etmiş, Türk siyasi hayatında derin izler bırakarak, milletimizin ve hemşehrilerimizin teveccühünü kazanmıştır.

Bu düşüncelerle, 8. Cumhurbaşkanımız, değerli büyüğümüz ve hemşehrimiz, merhum Turgut Özal’ı ebediyete intikalinin 21. sene-i devriyesinde, saygıyla ve rahmetle anıyor,  ailesine, hemşehrilerime ve milletimize bir kez daha başsağlığı dileklerimi sunuyorum.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber