Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 27 Mayıs 2017 - 15:45 Yorum: 0

Özaltun: “Beyşehir’de hizmet çıtasını hiçbir zaman düşürmeyeceğiz”

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, partisinin danışma meclisi toplantısında konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Beyşehir'deki hizmet çıtasını hiçbir...

Özaltun: “Beyşehir’de hizmet çıtasını  hiçbir zaman düşürmeyeceğiz”

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, partisinin danışma meclisi toplantısında konuşan Belediye Başkanı Murat Özaltun, "Beyşehir'deki hizmet çıtasını hiçbir zaman düşürmeyeceğiz" dedi.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezinde AK Parti Beyşehir İlçe Teşkilatı tarafından 66.danışma meclisi toplantısı düzenlendi. Toplantıda partililere hitap eden Belediye Başkanı Murat Özaltun, geride kalan 3 yıllık görev süresi içerisinde Beyşehir'e kazandırılan ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve devlet yatırımlarına da değindi.

Beyşehir'e hizmet için yola çıktıklarını anlatan ve dönemlerinde birçoğu ilk de olan pek çok hayali gerçek haline dönüştürdüklerini belirten Özaltun, bölgede çalışmaları yürütülen ulaşım yatırımlarına da değindi. Konya Beyşehir yolunun bu yıl sonuna kadar biteceğini ve Beyşehir Antalya yoluyla ilgili son gelişmelere yönelik müjdeyi de en kısa zamanda kamuoyu ile paylaşacaklarını anlatan Özaltun, "Allah izin verirse hızlı tren de geliyor" dedi.

Diğer devlet yatırımlarıyla ilgili bilgiler de veren ve Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yarı olimpik yüzme havuzunun inşaatının başlatıldığını hatırlatan Özaltun, şunları kaydetti: "Kültür Merkezimizin karşısında yapılacak olan yeni emniyet binamızla ilgili olarak da, karayollarından yol geçişiyle alakalı izin işlemlerini hallettik. Buradan ilk defa sizlerle paylaşıyorum, yeni emniyet binamız yatırım programına alınmıştı zaten, burası da inşallah kısa sürede bitmiş olacak. Yeni devlet hastanemiz bitmek üzere, hastanemizin bölgesel duruma gelmesiyle birlikte buraya farklı il ve ilçelerimizden de gelecek hastalarımızın yakınları ve refakatçılarının sorun yaşamaması için 11 odalı hasta konuk evinin projesini bitirdik, ihalesini yapıp inşaatını da başlatacağız inşallah."

BSA kanalı yanındaki Belediyeye ait düğün salonunun yıkılmasının ardından bu alanda yeraltı çarşısı yapacaklarının sözünü verdiklerini de hatırlatan Özaltun, hafta başından itibaren temelini atarak inşaat çalışmalarına başlayacaklarının müjdesini verdi. Beldeden ve köyden mahalleye dönüşen yerlerde yaşayan gençlerin kendilerinden en çok talep ettiği hizmetin, futbol oynayabilecekleri alanlar olduğunu da hatırlatan Özaltun, bu talepler doğrultusunda 27 mahalleye futbol sahası inşa ettiklerini, saha olmayan mahalleler için bir 27 tane daha yapılmasına yönelik olarak ilgili birimlere talimat verdiğini vurgulayarak, "Her mahallemizde inşallah saha olacak. Ancak, buradaki kriterimiz; bir futbol takımını oluşturacak en az 14 çocuğun söz konusu mahallemizde yaşıyor olması olacak" dedi. Özaltun, sözünü verdikleri tüm taşra mahallelerindeki yolların kilitli parke taşıyla kaplanması konusundaki çalışmaları da koydukları hedef olan hizmet süresi sonuna kadar mutlaka bitireceklerini belirterek, bu konuda herhangi bir endişe yaşanmamasını istedi.

"Onlarca hizmet ürettik, onlarcası da geliyor"

Beyşehir ilçe merkezinde 2.etap TOKİ projesi kapsamında inşa edilmeye başlanılan toplu konutların bitmek üzere olduğunu ve hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için 15 Haziran'da kura çekimlerinin olacağını vurgulayan Özaltun, DSİ tarafından yürütülen kıyı tahkimat çalışmalarıyla ise Beyşehir Gölü kıyılarının çehresinin değişmeye başladığını söyledi. Doğalgazla ilgili verdikleri sözün de bu konuda verilen müjdelerin ardından artık hayal olmaktan çıktığını konuşmasında vurgulayan Özaltun, "18 yaşında bir genç gibi bu memlekete Allah'ın izniyle hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugüne kadar onlarca hizmeti üretmişiz, bir onlarca hizmeti daha üretmeye devam edeceğiz inşallah" diye konuştu.

Özaltun: “Beyşehir’de hizmet çıtasını hiçbir zaman düşürmeyeceğiz”

Özaltun: “Beyşehir’de hizmet çıtasını hiçbir zaman düşürmeyeceğiz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber