Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Kasım 2016 - 10:29 Yorum: 0

Özaltun: “Hanımlar Lokali Beyşehir’e değer katacak”

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapım çalışmaları son aşamaya gelen Hanımlar Lokali'nin ilçeye ayrı bir değer katacağını...

Özaltun: “Hanımlar Lokali Beyşehir’e değer katacak”

Konya'nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, yapım çalışmaları son aşamaya gelen Hanımlar Lokali'nin ilçeye ayrı bir değer katacağını söyledi.

Başkan Özaltun, yaptığı açıklamada, Konya Büyükşehir Belediyesi'nin Beyşehir'in en güzel noktalarından birisi olan Beyşehir Gölü manzaralı alanda inşaat çalışmalarını başlattığı Hanımlar Lokali'nin ilçeye hizmet vermek için gün saydığını belirtti. Hanımlar Lokali'nin bünyesindeki hanımlara özel yüzme havuzu, spor salonları, meslek edindirme kursları ve çok amaçlı salonlarıyla hizmet vermeye başladığında mekanın Beyşehirli hanımların yeni çekim merkezi haline geleceğini vurgulayan Özaltun, Beyşehir'in Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasası'nın kazanımlarını yeni dönemde bir bir görmeye başladığını söyledi. Hanımlar Lokali yatırımının da bunlardan bir tanesi olduğunu dile getiren Özaltun, yapım çalışmalarının ise hızla ilerlediğini ve sona doğru yaklaşıldığını kaydetti. Başkan Özaltun, Hanımlar Lokali'nde Beyşehirli hanımların istifade edeceği kompleks bünyesinde hanımlara özel yüzme havuzu, sauna ve fitness gibi alanların da yer alacağını söyledi. İlçede bayanlara özel bir yüzme havuzunun olmasının kendilerinden en fazla talep edilen bir husus olduğunu ifade eden Özaltun, "Özellikle tesettürlü hanımlarımız, muhafazakar kesim olarak kendilerinin de yararlanabileceği kapalı bir yüzme havuzunun yapılmasını talep ediyordu. İşte hanımlar lokali bünyesindeki yüzme havuzu bu ihtiyaca cevap verecek" dedi.

Özaltun, Hanımlar Lokali yatırımından dolayı Konya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tahir Akyürek başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

Özaltun: “Hanımlar Lokali Beyşehir’e değer katacak”

Özaltun: “Hanımlar Lokali Beyşehir’e değer katacak”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber