Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 21 Mayıs 2018 - 20:38 Yorum: 0

Ozan Balaban: “Bu iş para işi değil, yürek işi”

Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, şampiyon olan kadın basketbol takımıyla gurur duyduklarını belirtirken, Başantrenör Valerie Garnier ise, kısa sürede...

Ozan Balaban: “Bu iş para işi değil, yürek işi”

Fenerbahçe Asbaşkanı Ozan Balaban, şampiyon olan kadın basketbol takımıyla gurur duyduklarını belirtirken, Başantrenör Valerie Garnier ise, kısa sürede iyi işlere imza attıklarını söyledi.

Yakın Doğu Üniversitesi'ni taraftarı önünde 62-53 mağlup ederek final serisinde durumu 3-1'e getirerek Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de Basketboldan Sorumlu Asbaşkan Ozan Balaban ve Başantrenör Valerie Garnier açıklamalarda bulundu. Kızlara inandıklarını söyleyerek sözlerine başlayan Balaban, "Geçen sene olaylı maçlar olmuştu. Hepsi yüreklerini ortaya koydular. Bu işlerin para pul işi olmadığını gösterdiler. Bu iş para pul işi değil, kimden kimi çaldığının da işi değil, bu iş yürek işi. Bu sene şampiyon biz olduk" açıklamasını yaptı.

Garnier: "Kısa sürede çok iyi işler yaptık"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Valerie Garnier çok mutlu olduğunu ifade ederek, "İnanılmaz bir takım ve inanılmaz çalışanları olan bir takımız. Kısa süre içinde çok iyi işlere imza attık. Şimdi dinlendikten sonra önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayacağız. Takımımız bu tatili hak ediyor" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber