Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 15 Ekim 2016 - 16:18 Yorum: 0

Ozan Bulkaz hakeme yüklendi

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, "Avrupa'nın en önemli ligi burası ancak bugün özellikle baş hakemin bizimle alakalı dialoğu düşündürücü"...

Ozan Bulkaz hakeme yüklendi

Muratbey Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, "Avrupa'nın en önemli ligi burası ancak bugün özellikle baş hakemin bizimle alakalı dialoğu düşündürücü" dedi.

Beşiktaş'ı aldığı galibiyet dolayısıyla kutlayarak sözlerine başlayan Bulkaz, "Başından sonuna iyi oynadılar. Biz bugün ofansta, defansta tutamadık. Bu lig Avrupa'nın en önemli ligi. İnsanlar çok çalışıyor ve hiçbir takımın armasının üstünde bir hakem egosu olmuyor. Bizde kulüpler olarak gereken saygıyı görmek istiyoruz. Hakemlerin özellikle baş hakemin bizimle olan diyaloğu düşündürücü" diye konuştu.

Muratbey Uşak Sportif'in genç oyuncusu Berkaycan, rakibe çok kolay atışlar verdiklerini ifade ederek, "Fark açıldı ancak geri gelemedik. Daha uzun yolumuz var" açıklamalarında bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber