Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Ekim 2016 - 11:43 Yorum: 0

Özaygut: “Gaziantep asla teröre boyun eğmez”

Gaziantep İl, İlçe Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Özaygut, Gaziantep'te DEAŞ'ın hücre evine yönelik yaptığı operasyonunda şehit olan polislere...

Özaygut: “Gaziantep asla teröre boyun eğmez”

Gaziantep İl, İlçe Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Hasan Özaygut, Gaziantep'te DEAŞ'ın hücre evine yönelik yaptığı operasyonunda şehit olan polislere Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diledi.

Gaziantep'in asla teröre boyun eğmeyeceğinin altını çizen Özaygut, "Türkiye'nin birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacı var. Hiç kimse terörist faaliyetlerle hain amaçlarına ulaşamaz. Şehrimizin huzuru ve güvenliği uğruna şehit olan kahraman polislerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Acılı ailelerimize de sabır diliyorum. Gaziantep emniyetini de özverili çalışmaları nedeniyle kutluyorum. Emniyetimiz bu başarılı operasyonuyla çok daha büyük faciaları önlemiştir. Üzüntümüz 3 vatan evladımızın şehit olmasıdır. Allah, şehrimize bir daha böyle acılar yaşatmasın. Terörün her türlüsünü lanetliyorum. Gazi şehrimizin başı sağolsun. Bazı haber sitelerinde ve sosyal medyada Gaziantep valimizin vermis olduğu basın açıklamasını farklı göstererek yanlış algı ile vatandaşımızı yanıltmak ve Valimizi vatandaşla karşı karşıya getirmek ve kamuoyunda intiba oluşturmak isteyen dar zihniyete karşı valimizin sonuna kadar yanındayız. Bahse konu olan açıklama tam izlendiginde hainlerin kötü emeller besledi bir aşikardır. Gaziantep'in içinden birisi olarak gördüğümüz halk adamı Valimiz her zaman Gazianteplilere sağduyu ile yaklaşmıştır. Valimizle gurur duyuyoruz ve destekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber