Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 20 Aralık 2014 - 17:38 Yorum: 0

Özbalık anısına halter turnuvası düzenlendi

AĞRI (AA) - Valilik ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, geçen yıl hayatını kaybeden Ağrılı halterci Ahmet Özbalık anısına turnuva düzenlendi.15 Nisan Spor...

Özbalık anısına halter turnuvası düzenlendi

AĞRI (AA) - Valilik ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, geçen yıl hayatını kaybeden Ağrılı halterci Ahmet Özbalık anısına turnuva düzenlendi.

15 Nisan Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvaya, Ağrı ile Erzurum ve Van'dan 30 sporcu katıldı.

Halter İl Temsilcisi Muhlis Akbaş, yaptığı açıklamada, Ahmet Özbalık anısına düzenledikleri halter turnuvasındaki amaçlarının acıları tazelemek olmadığını, Özbalık'ın ismini yaşatmak ve onun yaşantısını diğer sporculara ve gençlere örnek olmasını sağlamak olduğunu belirtti.

Van ve Erzurum il müdürlüklerine de katkılarından dolayı teşekkür eden Akbaş, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Cemil Budak'a ile müdürlüğümüz personeline göstermiş oldukları özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.

Özbalık'ın annesi Fezile Özbalık ise oğlu için böyle bir turnuva düzenledikleri için Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne ve Halter İl Temsilciliğine teşekkür etti. Özbalık, "Benim oğlum çok iyiydi. Hocaları ve arkadaşları da ondan çok memnundu. İnşallah Allah da oğlumdan memnun kalır. Bugün oğlum halter kaldırmadı ama arkadaşları oğlum içinde halter kaldırdı" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber