Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 06 Eylül 2018 - 11:18 Yorum: 0

Özcan: “Sağlık sektörüne yeni heyecanlar katmaya devam ediyoruz”

VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Hakan Özcan, "Ülkemizin istikrarlı duruşunun her geçen gün anlam kazandığı bir dönemde sağlık...

Özcan: “Sağlık sektörüne yeni heyecanlar katmaya devam ediyoruz”

VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Hakan Özcan, "Ülkemizin istikrarlı duruşunun her geçen gün anlam kazandığı bir dönemde sağlık sektörüne yeni heyecanlar katmaya devam ediyoruz" dedi.

VM Medical Park Samsun Hastanesi yönetici ve hekimleri bir araya gelerek yeni dönem projeleri hakkında görüş alışverişinde bulundu. Oldukça samimi bir ortamda geçen organizasyonda, hekimlerin öneri ve istekleriyle, proje ve AR-GE çalışmalarının kapsamı ile özel hastane sektöründeki yenilikler görüşüldü. VM Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Uzm. Dr. Hakan Özcan yaptığı konuşmada, " "Herşey Sevmekle Başlar" sloganıyla çıktığımız bu yolda değerli meslektaşlarımın özverili çalışmalarıyla her geçen gün sağlığa değer katmaya devam ediyoruz. Samsun ve tüm Karadeniz Bölgesi için sağlık turizmini gündeme getirmiş olmak ve tıbbi alanlardaki dünya standartlarındaki hizmetlerimiz ve alanında uzman hekim kadromuzla bu yolda ivme kazanarak devam etmek, bizler için ayrıca gurur verici. Ülkemizin istikrarlı duruşunun her geçen gün anlam kazandığı bir dönemde sağlık sektörüne yeni heyecanlar katmaya devam ediyoruz. Tüm güzel projelerimizde bizlerle olan, gücümüze güç katan hekimlerimize, yeni dönem hedeflerimizde de yanımızda oldukları için teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

Özcan: “Sağlık sektörüne yeni heyecanlar katmaya devam ediyoruz”

Özcan: “Sağlık sektörüne yeni heyecanlar katmaya devam ediyoruz”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber