Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 09 Mart 2015 - 16:08 Yorum: 0

Özcan'dan taraftara uyarı

"Sahada Orduspor forması ile mücadele eden çocuklar 17 - 19 yaş grubundan oluşuyor, lütfen maça gelen taraftarlarımız bunun farkında olsunlar"

Özcan'dan taraftara uyarı

ORDU (AA) - PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Hüseyin Özcan, "Sahada Orduspor forması ile mücadele eden çocuklar 17 - 19 yaş grubundan oluşuyor, lütfen maça gelen taraftarlarımız bunun farkında olsunlar" dedi.

Özcan, gazetecilere yaptığı açıklamada, son lig maçında Şanlıurfaspor'a farklı skorla mağlup olduklarını anımsattı. 

5 - 0'lık sonucun Orduspor gibi geçmişi başarılarla dolu bir camia için ağır bir skor olduğunu ifade eden Özcan, ancak sonuca rağmen sahada mücadele eden oyunculara haksızlık edilmemesi gerektiğini söyledi.

Taraftarları genç oyunculara sahip çıkmaya devat eden  Özcan, şöyle konuştu:

"Takımımızda yer alan oyuncularımız profesyonel liglerden gelen oyuncular değil. Herkesin bunu bilmesini istiyorum. Sahada Orduspor forması ile mücadele eden çocuklar 17 - 19 yaş grubundan oluşuyor, lütfen maça gelen taraftarlarımız bunun farkında olsunlar. Çocuklarımız üzerinden faklı davranışlarda bulunmasınlar. Çünkü bu çocuklar kentin kendi çocukları. Yıllardır özlenen tablo işte buydu. O anlamda arma için sonuna kadar mücadeleden vazgeçmeyen Ordu'nun çocuklarına sahip çıkmalıyız." 

Özcan, genç oyuncuları bugünden yarına hazırlamaya çalıştıklarını anlatarak, "Maçlarda aldığımız skorlar ne olursa olsun ben o sorumluluğu üzerime alıyorum. Tüm kamuoyu şunu iyi bilmeli ki skor ne olursa olsun, ben her zaman onların yanlarında olacağım" ifadesini kullandı. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber