Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Ekim 2016 - 10:58 Yorum: 0

Özdemir: "İkinci yarı oyun disiplinini kaybettik"

Son dakikada gelen penaltı golü ile İnegölspor'la 1-1 berabere kalan Aydınspor 1923 bir puanla teselli olurken, Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir...

Özdemir: 'İkinci yarı oyun disiplinini kaybettik'

Son dakikada gelen penaltı golü ile İnegölspor'la 1-1 berabere kalan Aydınspor 1923 bir puanla teselli olurken, Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir ise maçla ilgili olarak "İkinci yarı oyun disiplinini kaybettik" dedi.

Aydınspor 1923, evinde konuk ettiği İnegölspor ile son dakikada penaltıdan attığı gol ile 1-1 berabere kaldı. İlk yarı oynadığı oyunla taraftarından büyük alkış alan siyah beyazlılar, birçok net pozisyondan yararlanmazken iki topu da direkten döndü. Haftayı bir puanla kapatarak teselli bulan Efe, 10. Sıradan 8. Sıraya yükselerek ayrı bir sevinç yaşadı.

"İkinci Yarı Oyun Disiplini Kaybettik"

İlk yarı iyi, ikinci yarı ise kötü bir futbol oynadıklarını ifade eden Teknik patron Özdemir, "Maçın ilk devresinde maç öncesi planlanan şeyleri yapabildiğimiz, yaptığımız, kazanmak adına pozisyon ürettiğimiz bir bölüm oldu. Skor üretebilir ve öne de geçebilirdik. Bir veya daha fazla gol atabilirdik. İlk yarı galibiyeti hak ettiğimiz ancak ikinci yarı galibiyeti hak etmediğimiz bir maç oynadık. İkinci yarı oyun disiplininden koptuk ve orta saha hakimiyetini rakibe verdik. Öne geçmemiş olsak da oyunu 70'lere taşıyamadık. 56'da golü yememiz bizim o dakikadan sonra orta saha üstünlüğümüzü rakibe geçirmemize neden oldu. Çünkü golden sonra rakibin direnci arttı ve daha rahat oynamaya başladılar. Biz de süre kısalmadan bir an önce gol atalım diyerek oyun disiplinini kaybettik" dedi.

"Kazanmamız gerekiyordu"

Gelecek haftalarda aynı sorunları yaşamamak için eksik oldukları noktalar üzerinde çalaışcaklarını kaydeden Özdemir, "Ön liberolarımız arasındaki mesafe açıldı. Rakip kaptığı toplarla çok fazla üzerimize gelmeye başladı. Tüm bunlara rağmen rakibin yüzde yüz denebilecek şekilde bir pozisyon vermeden maçı tamamladık. İkinci yarıdaki kötü oyunumuzla galibiyeti hak etmememize rağmen son dakikalarda penaltı ile gelen gol bir puanı kurtarmamıza yardımcı oldu. Birinci devredeki artılarımızla ikinci devredeki eksilerimizi masaya yatırıp onlar üzerinde çalışmalar yapacağız. Sonuç itibariyle iç saha maçını kazanmamız gerekiyordu. Futbolda böyle şeyler oluyor ve bu da bir süreçtir. Bir önceki maçta aşırı performans gösteren oyuncularımız bu maçta oyun disiplininden koptular. Futbolcularla oturup görüşeceğiz. Toplantılarla antrenmanlarla eksiklerimizi gidermeye çalışacağız" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber