Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 11 Ekim 2016 - 11:03 Yorum: 0

Özdemir: “İstediğimizi yaptık”

Zorlu Karşıyaka engelini üç puanla aşarak camiaya bayram yaşatan Aydınspor 1923'te üst üste alınan iki galibiyetin ardından kara bulutlar dağılırken...

Özdemir: “İstediğimizi yaptık”

Zorlu Karşıyaka engelini üç puanla aşarak camiaya bayram yaşatan Aydınspor 1923'te üst üste alınan iki galibiyetin ardından kara bulutlar dağılırken Teknik Patron Özdemir maç ile ilgili değerlendirmesinde, "İyi bir mücadele ve planlamayla maçı kazandık" dedi.

Aydınspor 1923, Ege derbisinde Karşıyaka galibiyetinin sarhoşluğunu yaşıyor. Lige kötü bir başlangıç yapan ve teknik adam değişikliği ile kadroda da revizyona giderek kendine gelen siyah beyazlılar Kırklareli galibiyetinin ardından zorlu Karşıyaka engelini de aşmanın sevincini yaşadı. Güzel bir galibiyete imza atan Aydınspor 1923'te Teknik Direktör Göksel Özdemir, bundan sonra istikrarlı bir şekilde devam etmek istediklerini kaydetti.

"Oynayarak Kazanmayı Öğrendik"

Güzel bir galibiyet aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Özdemir, "Kırklarelispor maçından itibaren bir çıkış yakalamak istiyorduk. Rakibin kim olduğu önemli değildi. Ama kazanmak istiyorduk. Takımın istikrarlı bir şekle girmesini istiyorduk. Sonuçta iyi bir mücadele ve planlamayla maçı kazandık. Oyuncularım sahada taktiksel disipline uydular. İstediklerimizi yaptılar. En azından iki maçtır neler yapabileceklerini biliyorlar. Bu iki karşılaşmada birçok şey yaşadık. Oynayarak kazanmayı öğrendiler. Geriye düştükten sonra maçı tekrar tutmayı öğrendiler. Bu maç üstüne koyarak gittiğimiz bir maç oldu. Bundan sonra daha güvenli bir şekilde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

"İstikrar Önemli"

Tek bir galibiyetle sevinmeyip istikrara vurgu yapan Özdemir, "Ben istikrardan yanayım. Bunu en başından beri söylüyorum. Oyuncu her hafta acaba oynayacak mıyım stresini yaşamamalı. Bu anlamda istikrar çok önemli. Ama futbolcularımız şunu biliyorlar. Her oyuncunun bir kredisi var. Bu krediyi onlara tanıyacağım. Ama onun yanında da kadroda yer alan ancak ilk 11'de yer alamayan çok yetenekli oyuncularımız var. Her oyuncumuzun hazır olması gerekiyor. Dolayısıyla kadromuzda tabi ki ufak tefek değişiklikler olacaktır. Sakat, cezalı ya da formsuz oyuncumuz olacak. Her oyuncumuzun her maçta aynı performansı göstermesi mümkün değil. Onun için oyuncularımızın her an oynayacakmış gibi kendini hazır tutması bizim takım başarımızı daha üst seviyeye taşıyacaktır" ifadelerini kullandı.

Özdemir: “İstediğimizi yaptık”

Özdemir: “İstediğimizi yaptık”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber