Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 23 Ekim 2016 - 18:43 Yorum: 0

Özdeş: "Kazanma duygusunu ön plana çıkararak kazanmak istiyoruz"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "3 haftadır da bir çıkışımız vardı. 3 haftada bunun karşılığını 7 puan olarak aldık. Kazanma duygusunu...

Özdeş: 'Kazanma duygusunu ön plana çıkararak kazanmak istiyoruz'

Kasımpaşa Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "3 haftadır da bir çıkışımız vardı. 3 haftada bunun karşılığını 7 puan olarak aldık. Kazanma duygusunu ön plansa çıkararak kazanmak istiyoruz" dedi.

Osmanlıspor'u deplasmanda 2-1 mağlup eden Kasımpaşa'nın Teknik Direktörü Kemal Özdeş, maç sonu yaptığı basın toplantısında, dış sahadaki ilk 3 puanını aldıklarını belirterek, "Ligimizin en iyi ofansif kadrosuna karşı bunu elde etmek ayrı bir mutluluk bizim için. Rakibimiz bugünkü maçta bir haftada 3. maçını oynadı. Liste elimize geldiğinde kadro tercihine baktığımda Villareal maçında oynağı 8 oyuncuyla bu maça çıktı ve ilk yarı gol bulma niyeti vardı. Oyun stratejimiz son 3 haftadır takımımın iyi uyguladığı, top rakipteyken oyunu etkili oynamak ve bunu yayabildiğimiz kadar uzun dakikalara yaymaktı amacımız. Bunu da gerçekleştirdik. Belki 1-0'dan sonra yediğimiz gole kadar pozisyon vermedik. Daha sonra biraz da yoruldu diyebilirim Osmanlı takımı. Bizim de amacımız iyi savunma yapıp kontra atakla sonuç almaktı buradan. Bunu başardığımız için mutluyuz. 3 haftadır da bir çıkışımız vardı. 3 haftada bunun karşılığını 7 puan olarak aldık. Kazanma duygusunu ön plansa çıkararak kazanmak istiyoruz. Osmasnlıspor'a başarılar diliyorum. Ülkemizi kupalarda gerçekten çok iyi temsil ediyor. Umarım gitmek istediği yere kadar giderler" değerlendirmelerinde bulundu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber