Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 12 Mayıs 2016 - 19:48 Yorum: 0

Özel Adatıp Hastanesı Sagıf 2016’ya Katıldı

Sağlık alanında yaptığı tıbbi ve teknolojik yatırımlarının yanı sıra, kurumsallaşarak profesyonel bir yapıya dönüşen Özel Adatıp Hastanesi, Kent...

Özel Adatıp Hastanesı Sagıf 2016’ya Katıldı

Sağlık alanında yaptığı tıbbi ve teknolojik yatırımlarının yanı sıra, kurumsallaşarak profesyonel bir yapıya dönüşen Özel Adatıp Hastanesi, Kent Meydanı'nda devam eden Sagif 2016 Fuarı'na katıldı.

Açtıkları stantta, kariyerini geliştirmek isteyen çok sayıda ziyaretçiyle birebir görüşen ve soruları cevaplayan Özel Adatıp Hastanesi yetkilisi Selda Çinar, "Biz Sakarya'da hizmet veren bir sağlık kuruluşuyuz; önceliğimiz her zaman bizim şehrimizin insanıdır. Bu nedenle sadece sağlık hizmeti verirken değil, istihdam açısından da aynı düşünce içinde hareket etmekteyiz. Ayrıca bu tip organizasyonların özellikle kariyer planı olan gençler için faydalı olduğunu düşünüyor, destek vermekten mutlu oluyoruz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber