Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Ekim 2016 - 14:28 Yorum: 0

Özel Başak Koleji, İzmir Goethe Institut’u ziyaret etti

Tales Matematik Müzesi, Almanya Giessen Üniversitesi bünyesinde kurulan Mathematikum ile ortaklaşa yapılacak olan çalışma için İzmir Goethe Institut'u...

Özel Başak Koleji, İzmir Goethe Institut’u ziyaret etti

Tales Matematik Müzesi, Almanya Giessen Üniversitesi bünyesinde kurulan Mathematikum ile ortaklaşa yapılacak olan çalışma için İzmir Goethe Institut'u ziyaret etti.

Tales Matematik Müzesi, Almanya Giessen Üniversitesi bünyesinde kurulan Mathematikum ile ortaklaşa yapılacak olan çalışma için İzmir Goethe Institut ile gerekli ön görüşmelerini Müze Müdürü Ahmet Akyol, Almanca öğretmeni Nilgün Öz Ünsel ve İngilizce öğretmeni Gamze Şimşek eşliğinde gerçekleştirdi.

Görüşmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Özel Başak Koleji Almanca öğretmeni Nilgün Öz Ünsel, "Goethe Institut ile yapılan görüşmelerimizde karşılıklı bilgi alışverişinde bulunduk, Mathematikum ile birlikte yapacağımız proje fikrini sunduk. Karşılıklı uzlaşı noktalarında buluştuk. Mevcut projenin bitmesinin ardından da enstitü ile farklı etkinlikler ve projeler içinde yer almaya devam etmeyi planlıyoruz" dedi.

Önümüzdeki günlerde Özel Başak Koleji'ni ziyaret edecek olan Goethe Institut İzmir yetkilileri ile ortak çalışma fikirlerinin bir kez daha karşılıklı görüşülmesi ve gerekli adımların atılması planlanıyor.

Özel Başak Koleji, İzmir Goethe Institut’u ziyaret etti

Özel Başak Koleji, İzmir Goethe Institut’u ziyaret etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber