Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 13:24 Yorum: 0

Özel Çocuklar Asker Kına Gecesinde Eğlendi

Türkiye Beyazay Derneği Aksaray Şubesi ile Down Kafe tarafından Engelliler Haftası münasebetiyle "Asker Kına Gecesi" düzenlendi.

Özel Çocuklar Asker Kına Gecesinde Eğlendi

Türkiye Beyazay Derneği Aksaray Şubesi ile Down Kafe tarafından Engelliler Haftası münasebetiyle "Asker Kına Gecesi" düzenlendi.

Down Kafede düzenlenen kına gecesi programına Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı, Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva, Aksaray Engelliler Derneği Başkanı Bekir Kaya, Down Kafe Başkanı Şükran Gevenç ile temsili askerlik yapacak olan 30 özel çocuk ve aileleri katıldı. Engelliler Haftası nedeniyle temsili olarak vatani görev yapacak olan özel çocuklar önce ellerine asker kınası yaktılar. Ardından da pasta keserek Türk Bayrağı eşliğinde "Şehitler ölmez Vatan bölünmez" sloganları atıldı. Özel çocukları kendileri için hazırlanan kına gecesinde müzik eşliğinde oynayıp doyasıya eğlendiler. Özel çocuklar Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı'ya büyük sevgi gösterisinde bulunarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Özel çocuklar için "Onlar bizim her şeyimiz" diyen Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, "Bu çocuklarımız için ne yapsak azdır. Her şey onlara feda olsun. Engelliler konusunda ülkemiz bir zamanlar ne durumdaydı şimdi ise nerelere geldi. Ülkemizdeki Engellilere hizmet konusunda çok büyük emekleri olan Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Başbakanımıza çok teşekkür ediyoruz. Engelli kardeşlerimize ne kadar güzel bakar ve hürmet edersek Rabbim de lütfunu bize geniş açacaktır. Buna inanıyoruz. Her zaman engellilerimizin hizmetindeyiz" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber