Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 22 Temmuz 2017 - 22:38 Yorum: 0

Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Kılıç Ağrı’da

Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Yunus Kılıç, bölge illeri toplantısı için Ağrı'ya geldi.

Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Kılıç Ağrı’da

Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Yunus Kılıç, bölge illeri toplantısı için Ağrı'ya geldi.

Bölge toplantısı için Ağrı'ya gelen Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Yunus Kılıç, ilk olarak Memur Sen Ağrı İl Başkan'ı Süleyman Gümüşer'i ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümüşer, Kılıç'a Ağrı Dağı temalı tablo hediye ederek teşekkür etti. Buradan ayrılan Kılıç Halk Eğitim Merkezi'nde düzenlenen programa katıldı. Burada düzenlenen programa Özel Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Yunus Kılıç, Memur Sen Ağrı İl Başkan'ı Süleyman Gümüşer, Van, Iğdır ve Kars illerinden gelen heyet katıldı. Burada konuşan Kılıç, memleketi olan Ağrı'da olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyledi.

2 yıldır yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığını ve son kongrede de genel başkan olduğunu belirten Kılıç, "Kardeşiniz olarak sektörümüzün çok ciddi sorunlarla mücadele etiğini ve bu noktada da tek ve özel kabul edilen derneğimiz çalışmalar yürütmüştür. Bu çalışmalarda öncelikle neleri elde ettik ve neleri de elde etmek üzereyiz ve neleri hedefliyoruz diye dününü, bugününü ve yarınını anlatacağız. Şunu çok iyi bilmek gerekir sizler bire bir hiçbir şeyi hiçbir derdinizi anlatamıyor olabilirsiniz" dedi.

Birlikte olmanın gücünün önemli olduğuna değinen Kılıç, "Bir örnek vereyim biz Malatya toplantısını yaptığımızda Sivas'taki kardeşlerimiz gelmişlerdi kendi aramızda bir araya gelemiyoruz dediler ve beni bir gün sonra Sivas'a davet etiler. 8 kurumumuzun tamamı üye oldu ve üye olmak çokta önemli değil. Asıl önemli olan kendi içlerinde hiç birbirlerini ziyaret etmeyen kurumlar birbirlerini ziyaret etmiş ve tüm günümü kurumlara ayırdım hepsinin çayını kahvesini içtik. Bunu niye anlatıyorum bu birlikteliğin temel alt sebebi bizler birlikte olmanın gücünün ne demek olduğunu dernekten anlamış oluyoruz. Derneğimiz bugüne kadar Ankara'dan hizmet veriyordu, dedik ki artık bütün illere gideceğiz, yaptıklarımızı anlatacağız. Halit paşanın dediği gibi gitmediğiniz yer sizin değildir, dedik ve işitmedik, duymadık demeyin herkese anlatacağız. Bunun karşılığında bu işi yaparken sadece işimize sahip çıkmamızın gerekliliğinden başka bir şeyde amaç gütmüyoruz" ifadelerini kullandı.

Derneğin faaliyetlerini anlatan Kılıç, "Derneğimizin faaliyetlerini yürütürken derneğimizin kasasından da özelikle bu alanda para çıkmamasına önemle hassasiyet gösteriyoruz. Değerli kardeşlerim sizler için çalışırken şunu bilmenizi isteriz, üye aidatından başka bir şey istemeyen derneğimiz, yönetim kurulunun ne bir harcı vardır ne bir borcu vardır nede bu iş için kişiye verilmiş bir ücreti yoktur. Yıllardır denetleme kurulunun İzmir'den bir kardeşimiz yapar ve bilir ki biz sadece uçak biletler ve konaklama dışında dernekte hiçbir arkadaşımız ücret talep etmez" şeklinde konuştu.

Program çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Kılıç Ağrı’da

Özel Eğitim Kurumları Derneği Genel Başkanı Kılıç Ağrı’da

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber