Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 27 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

Özel Hastaneler Platformu Derneği bölge toplantısı yapıldı

Bölge istişare toplantıları'nın dördüncüsü Gaziantep'te gerçekleştirildi

Özel Hastaneler Platformu Derneği bölge toplantısı yapıldı

GAZİANTEP (AA) - Özel Hastaneler Platformu Derneği ve Anadolu Sağlık İşletmeleri Derneği (ASİD)  işbirliğiyle bölge İstişare toplantıları'nın dördüncüsü Gaziantep'te gerçekleştirildi.

Toplantının amacı, Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatları bürokratları ile özel sağlık sektörü temsilcilerini bir araya getirerek, bölgelerde mevzuatın farklı yorumlanmasının önüne geçilip, ortak bir dil kullanımını sağlamak olarak açıklandı.

Toplantıda, Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı Ömer Faruk Erbay, Ruhsatlandırma Daire Başkanı Mustafa Ferat, Mevzuat Daire Başkanı Süleyman Hafız Kapan, Genel Sekreter Serap Uluırmak, Mimar Arzu Aydın gelen soruları cevaplandırdı.

Toplantıya, Özel Hastaneler Platformu Derneği ve ASİD yönetim kurulu üyeleri, İl Sağlık Müdürleri ve temsilcileriyle, Gaziantep, Adana,  Mersin,  Osmaniye, Kilis, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman, Şanlıurfa ve Malatya illerinde faaliyet gösteren özel hastaneler ve tıp merkezlerinden çok sayıda temsilci katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber