Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 01 Eylül 2016 - 15:13 Yorum: 0

Özel İlim Okulu törenle açıldı

Özel İlim Okulları, Düzce protokolünün katılımıyla eğitim öğretim yılı öncesinde açılışı gerçekleştirildi.

Özel İlim Okulu törenle açıldı

Özel İlim Okulları, Düzce protokolünün katılımıyla eğitim öğretim yılı öncesinde açılışı gerçekleştirildi.

Geçtiğimiz sene temeli atılan Düzce Özel İlim Okulları, 2016-2017 eğitim öğretim yılı öncesinde resmi açılışı gerçekleştirildi. Çay Mahallesi'ndeki Düzce İlim Özel Okullarının açılışına Düzce Valisi Mustafa Taşkesen, Düzce Milletvekili Fevai Arslan, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Belediye Başkanları, İGM ile Belediye Meclis üyeleri ve protokol üyeleri ile veliler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan açılışta İlim Okulları 8. Sınıf öğrencisi Furkan Öz bir konuşma yaptı.

Düzce İlim Okulları Kurucuları Dr. Cemal Keskin, Aysal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ayyıldız ve Başkan Yardımcısı Yavuz Ayyıldız'ın da hazır bulunduğu İlim Okullarının açılışında konuşan Dr. Cemal Keskin, "Milli, yerli ve çalışkan bir nesil yetiştirmek için yola çıktık. Düzce'mizde nitelikli eğitimle, önce anne babasına, sonra Düzce'mize daha sonra da ülkemize faydalı öğrenciler yetiştirmek istiyoruz. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederiz" diye konuştu.

Açılışta konuşan Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, milli ve vatan sevgisi olan evlatlarımız yetişeceğine inanıyorum. İnşallah buradan mezun olan öğrencilerimiz, ülkemize ve Düzce'mize hizmet edeceklerdir" dedi.

Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Murat Caymaz ise Özel İlim Okullarına ve Düzce'mize hayırlı olmasını istedi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ise "Zor günlerden geçtiğimiz ülkemizde milli ve yerli eğitim sistemini oturtan eğitim kurumlarına ihtiyacımız var. Özel İlim Okulların vatanımıza, milletimize ve ilimize hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerinde bulundu.

Düzce Milletvekili Fevai Arslan ise hayırlı ve başarılı bir neslin yetiştirilmesinin çok önemli olduğunu belirterek, " İnşallah belirledikleri ilkelerden sapmazlar. Kara bulutların dağıldığı bu günlerde bu yatırımı yapan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Son olarak konuşan Düzce Valisi Murat Taşkesen ise eğitimin 3 saç ayağı üzerinde oturtulduğuna dikkat çekerek, "Öğrenci, aile ve okul saç ayağının uyumlu çalışması eğitimde kaliteyi artıracaktır. İnşallah İlim Okulları milletimize ve vatanımıza hayırlı evlatlar yetiştiren bir kurum olur. Maalesef saf Anadolu çocuklarımızın ailelerinin ceplerinden paralarını alıp ajan yetiştiren okullar oldu. O yüzden bu tür okulları önemsiyorum" dedi.

Düzce İlim Okullarının açılışı kurdele kesiminin ardından okulun gezilmesi ile sona erdi.

Özel İlim Okulu törenle açıldı

Özel İlim Okulu törenle açıldı

Özel İlim Okulu törenle açıldı

Özel İlim Okulu törenle açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber