Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 07 Ekim 2016 - 08:33 Yorum: 0

Özel insanlar güne sabah sporu ile başlıyor

Nevşehir'in Kıratlıoğlu Mahallesinde Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde eğitim gören Özel İnsanlar,...

Özel insanlar güne sabah sporu ile başlıyor

Nevşehir'in Kıratlıoğlu Mahallesinde Nevşehir Belediyesi tarafından hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezinde eğitim gören Özel İnsanlar, güne sabah sporu yaparak başlıyor.

Nevşehir'de eğitilebilir düzeydeki Özel İnsanların, zihinsel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmanın yanı sıra toplumda özel insan olmanın getirdiği psiko-sosyal sorunların üstesinden gelinmesi ve onların toplumla entegre olabilmelerine yardımcı olunması amacıyla Nevşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında hizmete kazandırılan Özel İnsanlar Eğitim Merkezinden yararlanan 18 ve üst yaş grubundaki öğrenciler, merkezde gerçekleştirecekleri eğitim ve sosyal amaçlı çalışmalara spor yaparak başlıyorlar.

Özel İnsanlar, uzman eğitici nezaretinde vücut koordinasyonunu geliştirici hareketlerle beraber, küçük ve büyük kas gruplarını geliştirici eğitsel oyunlar da oynuyor. Step-fitness ve kule devirmece gibi eğitsel oyunlar ise bunların başında geliyor.

1 saati aşkın bir zamanı spor yaparak değerlendiren Özel İnsanlar, güne daha zinde başlamanın da keyfini yaşıyorlar.

Özel İnsanlar, ayrıca belirli aralıklarla Damat İbrahimpaşa Spor Salonunda futbol, voleybol, basketbol gibi salon sporları da yapma imkanı buluyor.

Özel insanlar güne sabah sporu ile başlıyor

Özel insanlar güne sabah sporu ile başlıyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber