Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Ağustos 2014 - 15:13 Yorum: 0

Özel öğrencilerden özel gösteriler

Antalya Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yaz okulu öğrencileri, dans ve müzik gösterileri düzenledi

Özel öğrencilerden özel gösteriler

ANTALYA (AA) - Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinin yaz okulu, öğrenciler tarafından gerçekleştirilen programla sona erdi. 

Merkezde 210 öğrencinin katıldığı yaz okulunun sona ermesi dolayısıyla öğrenciler tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi. Programda özel öğrencilerce, dans ve müzik gösterileri sergilendi. 

Merkezin yapımında emeği bulunan Akdeniz Üniversitesi Çocuk Genetik Uzmanı Prof. Dr. Türkan Taçoy, programda yaptığı konuşmada, geçen dönem merkezin büyükşehir belediyesinden gereken desteği göremediğini, özel çocukların hayallerinin yarım kaldığını belirtti. Menderes Türel'in yeniden başkan seçilmesiyle merkezdeki çalışmaların devam ettiğine değinen Taçoy, şunları söyledi:

"Buranın yapılmasında devlet, üniversite, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluşu katkısı vardır. Araziyi dönemin Valisi Alaaddin Yüksel verdi. İnşaatını dönemin Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel yaptı. Üniversite eğitime destek veriyor. Bu üçünün lokomotifi ise Özel Çocukları Destekleme Derneği. Türkiye'ye model olacak bir proje yaptık."

Programa, Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Evrim ve Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Sanem Öztürk de katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber