Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 23 Eylül 2020 - 13:43 Yorum: 0

Özel öğrencilere evde eğitim veriliyor

DÜZCE (İHA) – Düzce'de başlatılan Öğretmenim yanı başımda ve elim sende projeleri kapsamında öğretmenler özel öğrencilere evde eğitim vermeye...

Özel öğrencilere evde eğitim veriliyor

DÜZCE (İHA) – Düzce'de başlatılan Öğretmenim yanı başımda ve elim sende projeleri kapsamında öğretmenler özel öğrencilere evde eğitim vermeye devam ediyor.

Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Öğretmenim yanı başımda ve elim sende projeleri ile özel öğrencilere evde eğitim veriliyor. Düzce Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenlerinden Recep Edirneli özel öğrencilere yüz yüze eğitimini evlerine giderek veriyor. Öğrencilerin evlerine kadar giderek sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyarak verilen eğitimlerde özel öğrencilerin evleri okula dönüşüyor.

Özel öğrencilere evde eğitim veriliyor

Özel öğrencilere evde eğitim veriliyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber