Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2016 - 12:33 Yorum: 0

Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde Atama

Beslenme ve Diyet Uzmanı Ece Erözgür Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde göreve başladı.

Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde Atama

Beslenme ve Diyet Uzmanı Ece Erözgür Özel Sani Konukoğlu Hastanesinde göreve başladı.

Beslenme ve Diyet Uzmanı Gülen Mavi Canlının da görev yaptığı Beslenme ve Diyetetik Bölümünde görev alan Beslenme ve Diyet Uzmanı Ece Erözgür, 1993 yılında Gaziantep'te doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Gaziantep'te tamamladı. İstanbul Medipol Üniversitesi'nde eğitim gördü.

Robert Koleji, farklı özel sağlık kuruluşlarında kurumsal beslenme ve yetişkin ile çocuk beslenmesi stajını tamamladı.

Pendik Toplum Sağlığı Merkezinde, morbid obezlerle ilgili özel bir çalışmaya katılarak, hastaların kilo artışındaki sebepleri araştırdı, rutin kontrollerle kilo kayıplarını izledi.

Sporcu beslenmesiyle de yakından ilgilenen Erözgür, Gaziantepspor ve Galatasaray Spor Kulübü'nde çalışmalara katıldı. 14-16 yaş gruplarına yönelik, "Spor ve Beslenme" semineri vererek, sporcuların sıvı tüketimi, maç ve antrenman döneminde beslenmenin önemini anlattı.

Acıbadem Üniversitesinin ulusal sağlıklı yaşam, Marmara Üniversitesinin Gluten Duyarlılığı ve Çölyak Farkındalığı, Türkiye Obezite Vakfının Bariatrik Cerrahi Diyetisyenliği, Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nin Hastalıklarda Diyet Tedavisinin Klinik Uygulamalara Yansıması, Beslenme Eğitimi ve Araştırma Vakfının Sağlık Ve Beslenme Bienali, Türkiye Diyetisyenler Derneğinin Çocuk Hastalıklarında Beslenme, Sabri Ülker Vakfı'nın Metabolizma ve Yaşam Sempozyumları'na katıldı.

Sağlıklı beslenmenin her yönüyle desteklenmesi gerektiğini düşünen Erözgür, aşçılık ve lisansüstü eğitimine devam etmektedir.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber