Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 14 Ekim 2016 - 14:33 Yorum: 0

Özel Sınav Lisesi Rektör Gül’ü ziyaret etti

Diyarbakır Özel Sınav Lisesi öğrencileri Dicle Üniversitesi Rektörü Prof.

Özel Sınav Lisesi Rektör Gül’ü ziyaret etti

Diyarbakır Özel Sınav Lisesi öğrencileri Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talip Gül'ü ziyaret etti.

Üniversiteyi gezme ve tanıma programı düzenleyen Diyarbakır Özel Sınav Lisesi öğrencileri DÜ Rektörü Prof. Dr. Talip Gül ile bir araya geldi. Öğrencilere, hedeflerine ulaşmalarının imkansız olmadığını, bunun yolunun çalışmaktan geçtiğini dile getiren Prof. Dr. Talip Gül, Dicle Üniversitesi hakkında kısa bir bilgi verdi. Dicle Üniversitesi'nin köklü bir geçmişe sahip oluğunu söyleyen Rektör Gül, Dicle Üniversitesi'ni kazanmaları temennisinde bulunarak, öğrencilere başarılar diledi.

Ardından Genel Sekreter Hacı Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Özel Sınav Lisesi öğrencilerine Dicle Üniversitesi'nin yayınlarından hediye edildi. Öğrenciler, daha sonra üniversite temsilcilerinin eşliğinde kampüsü gezdi. Kongre merkezi ve sosyal alanları da ziyaret eden öğrenciler, memnun bir şekilde kampüsten ayrıldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber